Keukens

Quooker lanceert op Batibouw de Cold Water Filter

Quooker lanceert op Batibouw de Cold Water Filter
Quooker zou Quooker niet zijn als zij niet blijven investeren om extra duurzame oplossingen te bieden. Sinds 2018 kan men met de CUBE naast 100°C kokend water ook gekoeld gefilterd (bruis)water uit de Quooker-kraan tappen. In België alleen al hebben CUBE gebruikers sinds de introductie zo’n 1.625.000 liter* gebotteld bruiswater uitgespaard. Wat neerkomt op 37.916kg plastic **. Met de komst van de Cold Water Filter krijgt de consument een laagdrempeligere oplossing om naast 100°C kokend water, zijn kraanwater om te zetten naar gefilterd (niet gekoeld) water.

Gefilterd water uit de keukenkraan

Quooker lanceert op Batibouw de Cold Water Filter
Met de Cold Water Filter tapt u naast 100°C kokend water ook gefilterd water uit de Quooker-kraan. De Cold Water Filter starterkit (310€) wordt geïnstalleerd op uw koudwaterleiding en levert gefilterd water op leidingtemperatuur. Slechts één keer per jaar dient de filter vervangen te worden. De Active Carbon en Hollow Fiber filter (60€) kan men eenvoudig via de webshop bestellen. Deze filter verbetert de smaak en geur, en zuivert het inkomende water van eventueel nog aanwezige bacteriën en andere onzuiverheden zoals zanddeeltjes en zwevend stof.

Deze duurzame oplossing reduceert plastic en bespaart geld. Nooit meer gebotteld drinkwater aankopen of aansleuren! De volledige hoeveelheid drinkwater voor een jaar bevindt zich dankzij een kleine filter in uw kast. Wanneer u ook bruisend en gekoeld water wenst, kan de CUBE alsnog op het Quooker-systeem worden aangesloten. Dit systeem werkt met dezelfde Active Carbon en Hollow Fiber filter.

Bezoek Quooker tijdens Batibouw in Brussels Expo in Hal 11.

Quooker lanceert op Batibouw de Cold Water Filter
*cijfer van 12/2022
** als hiervoor plastic flessen werden aangekocht

Ook interessant