Quooker introduceert nieuwe finishes

18 september 2023 Bron: Quooker
Quooker introduceert nieuwe finishes
Vanaf september 2023 biedt Quooker zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex aan in twee stijlvolle nieuwe finishes. Gunmetal is een materiaal dat diep donkergrijs combineert met blauwe ondertonen en voor een gestroomlijnde, industriële touch zorgt. Rosé koper is een elegante tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, en een warme, tijdloze schittering de keuken in brengt.

Gunmetal is een soort brons, dat vroeger gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is sterk in opkomst in het hedendaagse interieur. Een Quooker-kraan met deze finish geeft een donkere keuken diepte en een lichte keuken power.

Quooker introduceert nieuwe finishes
Rosé koper is al even veelzijdig. Deze elegante finish laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. De tint gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan in andere settings juist een mooie vintage uitstraling geven. Het verrassendst is de rosé koperen kraan in een donkere keuken, waar hij zich een echte eyecatcher toont.

Quooker introduceert nieuwe finishes

De kraan die alles kan

Beide nieuwe finishes zijn vanaf september beschikbaar voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Zowel de Fusion als de Flex geven direct koud, warm en 100 °C kokend water en besparen veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat u met uw koude of warme waterstraal overal bij kunt. Wie ook gefilterd gekoeld plat en bruisend water uit zijn Quooker wil halen, combineert hem met de CUBE. Deze voorziet van gefilterd gekoeld plat en bruisend water en maakt het gebruik van plastic waterflessen overbodig.

Ook zeeppompen en rozetten doen mee met de trend. Ook zij zullen vanaf september 2023 in gunmetal en rosé koper verkrijgbaar zijn.

Quooker introduceert nieuwe finishes

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo