Zwembaden en (zwem)vijvers

Opbouwzwembad: eindeloos zwemplezier én meer

Opbouwzwembad: eindeloos zwemplezier én meer
Met een opbouwzwembad in je eigen tuin geniet je het hele jaar door van eindeloos zwemplezier. Geen regels en geen sluitingsuren. Jij kiest alles volledig zelf. Trek jij graag baantjes of drink je liever je favoriete cocktail met je voetjes in het water? Met een opbouwzwembad breng je het ultieme vakantiegevoel tot in jouw eigen tuin.

De extra opties zijn bij opbouwzwembaden ongelimiteerd. Een terras, bar of tegenstroomsysteem integreren? We zetten de opties voor je op een rijtje. Want een opbouwzwembad is meer dan enkel heerlijk verfrissend.

Opbouwzwembad: eindeloos zwemplezier én meer

Esthetische meerwaarde voor je tuin

First things first: opbouwzwembaden kunnen héél knap afgewerkt worden. Ben jij ook zo’n fan van de luxe uitstraling van zwembadcomplexen in resorts? Door te kiezen voor een houten zwembad vormen de natuurlijke elementen uit je tuin en je opbouwzwembad een prachtig geheel.

Niet enkel het uiterlijk van je opbouwzwembad kan aangepast worden aan je smaak. Ook de coating heeft een grote invloed op de look & feel. Je kan kiezen tussen een blauwe coating voor een helder blauw effect of een zwarte coating voor een natuurlijke uitstraling.

Er is nog meer. Zo kan je avondverlichting laten integreren in je zwembad voor een gezellige sfeer na een warme zomerdag vol zwemplezier.

Opbouwzwembad: eindeloos zwemplezier én meer

Heerlijke zonnebaden op je verhoogd terras

Geniet jij na een verfrissende plons graag van een dutje in de zon? Laat dan een verhoogd terras integreren aan je opbouwzwembad. Vaak wordt dit gedaan in hetzelfde materiaal als het zwembad om zo een mooi geheel te creëren. Ideaal voor degene die niet zo’n fan zijn van water, maar wel graag genieten van een ontspannende dag in de zon.

Het opgebouwd terras maakt het ook mogelijk om je kinderen goed in het oog te houden terwijl je ontspant. Opbouwzwembaden zijn relatief veilig, maar ongelukjes zijn vaak snel gebeurd.

Een opbouwzwembad met terras? Dat is extra plezier voor de hele familie!

Een verfrissende cocktail na het zwemmen

Een opbouwzwembad tover je in een handomdraai om tot een zwembad met bar. Je hoeft enkel barstoelen of krukjes te voorzien en het feestje kan beginnen. Ideaal na een dagje zwemplezier. Zeker als de kinderen nog niet uitgeput zijn. Jij geniet, terwijl je een oogje in het zeil houdt. Dubble-win!

Je kan zelfs nog een stapje verdergaan. Met een champ coolstool heb je niet enkel extra zitplaatsen, maar ook een ijsemmer bij de hand. Staan de pintjes al klaar?

Opbouwzwembad: eindeloos zwemplezier én meer

Blijven zwemmen, blijven zwemmen

Wil jij baantjes trekken in je zwembad? Kies dan voor een [opbouwzwembad met tegenstroomsysteem]. Het systeem zorgt ervoor dat je altijd op dezelfde plaats blijft door middel van pompen die het water in het zwembad stuwen. Zo kan je ongeacht de grootte van je zwembad baantjes trekken zoals je in een Olympisch zwembad zou doen.

Ook interessant