Inbouwkasten

Ook ruimte tekort? Laat je trap renoveren

Ook ruimte tekort? Laat je trap renoveren
Als je van orde en regelmaat houdt, is een opgeruimd huis ontzettend belangrijk. Is je huis rommelig, dan wordt alles in je hoofd ook een warboel. Toch vinden zelfs de netste personen het soms moeilijk om hun huis goed op te ruimen. Een mens verzamelt in zijn leven een hoop spullen, waardoor je al snel opbergruimte tekort komt. Herken jij dit probleem? Dan is de oplossing een traprenovatie van Stairz. De deskundige traprenovatie-specialisten van dit bedrijf kunnen onder je trap een prachtige, ruime opbergruimte creëren.

Hoe creëer je meer opbergruimte?

Na jaren met haar handen in het haar te hebben gezeten over de hoeveelheid spullen die ze nergens kwijt kon, liet Anneke van der Meer een traprenovatie uitvoeren door de specialisten van Stairz. Zij vertelt: “Een van mijn beste vriendinnen, Daisy, woont aan de andere kant van het land. Ik had haar wel verteld dat het in mijn huis een troep was, maar echt geloven deed ze me niet. Vroeger was ik namelijk altijd super netjes. Maar toen ze een paar maanden geleden bij me kwam logeren werd het duidelijk: ik overdreef echt niet. Ze zette haar weekendtas neer, keek om zich heen en verklaarde dat dit zo echt niet kon. ‘Heb je weleens aan een trap renovatie gedacht?’ vroeg ze me.”

Wat voor opbergruimte kun je onder je trap laten maken?

Bij Stairz zijn er voor je trap een hoop mogelijkheden. Zo kun je lades onder je treden laten maken, maar kunnen de monteurs ook een trapkast onder je trap maken, een uitschuifbare inbouwkast realiseren of een idee op maat voor je bedenken. Aanvankelijk zag Anneke dit niet zo zitten. “Ik begreep niet goed wat Daisy bedoelde. Hoe kon een traprenovatie er nu voor zorgen dat ik eindelijk eens een keer goed kon opruimen? Ik had geen nieuwe trap nodig, maar een plek waar ik mijn stofzuiger kwijt kon. Maar toen Daisy me vertelde wat er allemaal mogelijk was, zette dit me aan het denken.”

Hoe werkt een traprenovatie?

Wil jij een bergruimte onder je trap laten maken? Anneke is in ieder geval ontzettend tevreden over haar keuze. “Nadat ik een afspraak maakte, kwam er eerst een adviseur bij me langs. Hij vertelde me dat de trap dichtmaken en daar een trapkast onder bouwen hem het beste leek. Daar was ik het volledig mee eens, dus zo gezegd, zo gedaan. Nadat ik grote dingen zoals mijn stofzuiger, oud papier, een doos met aardappelen en lege flessen eindelijk ergens kwijt kon, kreeg ik veel meer overzicht in wat er in huis moest gebeuren. Nu is het bij mij thuis eindelijk weer netjes en schoon.” Op de vraag of Anneke haar trap opnieuw door Stairz zou laten renoveren, knikte ze enthousiast. “Ik bedoel, dat is voorlopig niet nodig. Maar over twintig jaar? Zeker weten. Ik raad een traprenovatie van Stairz aan iedereen aan.”

Ook interessant