Badkamers

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen
De badkamer van je dromen is binnen handbereik. Samen met interieurplatform vtwonen willen we je graag inspireren om dat doel te bereiken. Wil jij het luxehotel gevoel naar jouw ruimte brengen? Of ga je meer de praktische kant op? Wij bieden voor elk wat wils en tonen je vier zorgvuldig samengestelde badkamerinterieurs.

Genieten in je persoonlijke welness

Wil jij heerlijk kunnen ontspannen in je thuisspa? Dan kan een vrijstaand bad niet ontbreken, de ultieme eyecatcher van je ruimte. Het Balmani Scala bad ademt luxe en heeft tegelijk een rustige uitstraling. De ingesprongen rand aan de onderkant geeft het bad een zwevende look. Het materiaal is duurzaam Solid Surface. Het voelt zacht aan en is tegelijk ijzersterk. Het geheel maak je compleet met een vrijstaande badkraan, liefst in koninklijk goud.

Een ruime inloopdouche is de volgende badkamermusthave! Het open gevoel en de optie om langs beide kanten in te kunnen stappen, is adembenemend. De gouden regendoucheset doet het geheel nog chiquer aanvoelen. Opvallend detail: de douchebak is afgewerkt in keramiek, maar heeft het Calacatta marmer patroon.

Die karaktervolle print zien we terug in de verzonken wastafel. Het meubel komt uit de Balmani Cubo collectie. De ideale keuze voor de designliefhebber en met voldoende opbergruimte om al je favoriete verzorgingsproducten in op te bergen. De gouden kraan geeft het meubel een luxueuze toets net als de spiegels met afgeronde hoeken. Beide exemplaren zijn trouwens zowel uitgerust met anti-dampfunctie als met verlichting. Als dat geen mooie extra’s zijn!

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen

Genoeg ruimte voor het hele gezin

Heb je een groot gezin? Dan moet je badkamer vooral praktisch zijn, al mag dat je niet tegenhouden om er ook een modieuze ruimte van te maken. Een staand meubel is bijvoorbeeld een slimme keuze. Deze versie heeft namelijk tot 50% meer opbergruimte als de zwevende tegenhanger. De lades zijn bovendien 100% uitschuifbaar waardoor je makkelijk aan je spullen kan. De soft close eigenschap is dan weer ideaal om niemand wakker te maken als je een lade openschuift. Nog niet genoeg plaats? Met een spiegelkast kies je voor een grote spiegel en kastruimte in één.

Een praktisch bad is erg handig voor alle gezinsleden. Een hoekbad vindt zijn plaats in elke ruimte. Het Otello bad is erg comfortabel met twee personen en je stemt de kleur van de afvoerplug makkelijk af op die van je badkraan. Een leuk extraatje! De dubbelwandige zijde zorgt ervoor dat het water lekker lang warm blijft, ideaal als de kinderen nog wat langer in bad willen blijven spelen.

Een ijzersterke douche maakt de gezinsbadkamer compleet. Een heerlijk grote douche, ook in het geval van de Luca Varess Morano douchehoek. De schuifdeur houdt de warmte vast en neemt tegelijk niet al te veel plaats in. Het zwarte design is oogverblindend mooi, zeker in combinatie met het zwarte kraanwerk en de zwarte handdoekradiator.

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen

Compact, praktisch en uitermate stijlvol

Efficiënte keuzes maken, daar komt het op aan bij de inrichting van een kleinere badkamer. Het is belangrijk dat de ruimte niet al te krap aanvoelt. Kies daarom voor een zwevende wastafelonderkast met twee lades en breid eventueel uit met een bijpassende badkamerkast om al je spullen kwijt in te raken. Let op duurzame materialen zoals Solid Surface, die gaan namelijk langer mee. De ovale spiegel geeft een trendy toets aan de ruimte. Bovendien is die uitgerust met verlichting en handige anti-damp functie. Zo hoef je geen plaats te voorzien voor een extra lichtbron.

Weinig plaats voor een douche? Een douchenis is jouw oplossing. Zo heb je aan de andere kant van de ruimte ook een ideaal plekje voor je handdoekradiator die tegelijk je badkamer warmt en je handdoeken droogt. De douche heeft een draaideur, chroom douchekraan en een compacte douchebak. De deur zorgt voor een aangename temperatuur tijdens het douchen. De lichte kleuren en materialen geven het geheel een vakantiegevoel.

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen

Luxe hotelgevoel tot bij jouw thuis

Heb je ooit al eens een zwart bad gezien? In een hotel misschien? Je kan het nu ook gewoon in jouw badkamer integreren. Dit prachtige, matte Luca Varess bad is de blikvanger van je ruimte. De dunne rand voelt erg design aan en de dubbele wand houdt het water erg lang warm. De uitvoering in hoogwaardig acryl is erg hygiënisch en makkelijk te onderhouden. De zwarte, vrijstaande badkraan maakt het geheel eigenwijs af.

Een imposante inloopdouche maakt ook vaak deel uit van een luxe hotelbadkamer. Kies een heldere douchewand voor bij je thuis. De zwarte lijnen geven het geheel een stoer kantje en matchen mooi bij de kleur van het bad. De matzwarte regendoucheset maakt elke douchebeurt zalig. De easyclean sproeiers, zodat onderhouden erg makkelijk wordt. De safetouch technologie maakt dat de kraan niet heet wordt.

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen
Het luxemateriaal bij uitstek is marmer. En de combinatie met massief hout maakt het als het ware nog koninklijker. Het samenspel tussen het Balmani Forma meubel inclusief verticale latjes en de donkere marmertint van de waskom is buitengewoon. Elk stuk uit marmer is bovendien uniek. De afwerking met de matzwarte kranen is subliem.

Ook zin gekregen om je badkamer een make-over te geven? Laat je inspireren door X20 en interieurplatform vtwonen met deze 4 prachtige, perfect afgewerkte badkamers. Kom ons volledig assortiment ontdekken in onze showrooms of online. We verwachten je!

Ontdek de X2O badkamers in samenwerking met vtwonen

Ook interessant