Olie- en vetvlekken verwijderen zonder schade? Het kan!

20 augustus 2020 Bron: vpr
Olie- en vetvlekken verwijderen zonder schade? Het kan!
Een lekkende auto op de oprit, druppeltjes frituurolie in de garage, een barbecue of aperitief die sporen nalaat op het terras, … Olie- en vetvlekken zijn moeilijk te verwijderen en wie ze met klassieke schoonmaakmiddelen te lijf gaat, komt van een kale reis terug. BucoStar H4 klaart de klus wel. Dit innovatieve product garandeert een snelle en doeltreffende verwijdering van alle olie- en vetvlekken uit poreuze materialen.

Olie- en vetvlekken verwijderen zonder schade? Het kan

Polyvalent en snelwerkend

PEC International is al meer dan 25 jaar actief als leverancier en producent van professionele producten en systemen voor restauratie, renovatie en onderhoud van gebouwen en monumenten. In hun uitgebreide gamma vinden we onder meer de professionele olievlekverwijderaar BucoStar H4. Deze één-componentige vloeistof extraheert olie en vet uit alle oplosmiddelbestendige ondergronden, zoals beton, natuursteen, hout, klinkers en baksteen. Daarbovenop kan BucoStar H4 ook gebruikt worden voor een snelle maar grondige reiniging na calamiteiten, zoals lekken van hydraulische leidingen van kranen, vrachtwagens en laadbruggen, vetvlekken op terrassen na een BBQ, olievlekken op de oprit,….

Eenvoudig en efficiënt

BucoStar H4 werkt diep in de ondergrond in en verwijdert vlekken van alle soorten olie en vet, in plaats van ze te vervagen. Dit zelfwerkende product is gebruiksklaar en wordt geleverd in metalen, hermetisch gesloten bussen van 1l en 5l. De toepassing van BucoStar H4 is bijzonder gemakkelijk: goed schudden, uitgieten over de vlekken, laten inwerken en opdrogen tot er zich een poederkorst gevormd heeft, en tot slot het achtergebleven stof weg borstelen. Eenvoudig en efficiënt!


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo