Maak kans op een ticket voor Light + Building in Frankfurt

26 september 2022 Bron: Bouw & Wonen
Maak kans op een ticket voor Light + Building in Frankfurt
© Messe Frankfurt
Meer dan 1.300 exposanten uit 46 landen zijn aanwezig op de SPECIALE EDITIE van 's werelds toonaangevende vakbeurs voor licht- en gebouwentechniek in de Messe Frankfurt met nieuwe impulsen, persoonlijke uitwisseling en innovatieve oplossingen.

Wat gebeurt er nu als u uw auto parkeert? Het licht in het gebouw gaat aan, de elektrische auto begint op te laden, de deur gaat open via gezichtsherkenning en uw favoriete muziek begint te spelen. Digitalisering brengt gebouwen naar het volgende niveau. Alleen onze verbeelding zal de limiet zijn.

Maak kans op een gratis toegangsticket voor de beurs, klik hier

Deze speciale editie slaat nieuwe wegen in met topthema's als ďGreen Deal & DuurzaamheidĒ, ďElektrificatie & DigitaliseringĒ en ďLicht & DesignĒ tijdens lezingen, presentaties en discussiepanels van experts.

Uw gratis toegangsticket

Interesse om gratis de Light + Building Herfsteditie 2022 te bezoeken? De lezers van Bouw en Wonen kunnen genieten van een gratis Light+Building 2022 dagticket. Deelnemen? Gelieve dan het formulier op de speciale actiepagina in te vullen en maak kans op een van de vouchercodes onder de vorm van een gratis dag ticket.

Light + Building 2022
© Messe Frankfurt


Meer informatie over de beurs: www.light-building.messefrankfurt.com

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo