Maak je badkamer compleet met mooie dames badjassen

24 september 2020 Bron: Bouw & Wonen
Maak je badkamer compleet met mooie dames badjassen
Momenteel zijn de nieuwste badkamertrends prachtig. Veel strakke lijnen met blank houten meubilair en alle denkbare accessoires. Goed en mooi badtextiel mag dan niet ontbreken. Lees in deze blog waar je de badkamer compleet mee kan maken. Door bijvoorbeeld bij de handdoeken-discounter een dames badjas aan te schaffen, om de badkamer tot een mooi geheel te maken.

Het totaal voor de badkamer

Het assortiment is groot. Bij handdoeken-discounter badjas dames aanschaffen is slechts één item, en aldaar hebben ze meer. Niet uitzonderlijk plaatsen de mensen na een volledige renovatie van de badkamer een kolomkast. Deze is dan ook van blank hout met het mooie spel van knoesten en nerven erin. In die kolomkast dan handdoeken. Een kolomkast neemt weinig vloerruimte in beslag, dus daar weer naast is ruimte voor de haakjes met daaraan de handdoeken en de badjassen. Bij handdoeken-discounter hebben zij veelkleurige handdoeken om een moderne badkamer compleet te maken.

Alle keuze met de stoffen

De badjassen van handdoeken-discounter zijn in badstof, fleece, katoen, hamam en wafelkatoen te verkrijgen. Alle stoffen hebben sterk hun voor- en nadelen. Zo heeft het slijt- en lusvaste badstof zich bewezen, maar zo'n badjas is niet tot een handzaam pakket op te vouwen. Hamam is wel weer handig mee te nemen. Anderzijds is velours weer zo chique, het is de klassieke kamerjas. Zo is er met de stoffen alle keuze, naar ieders voorkeur.

Meer kleuren dan ooit

Van oorsprong was een dames badjas of mintgroen, of zalm- of babyroze. Later kwam meer dat ecru, of een tintje lichter of donkerder. Ecru zit immers tussen beige en wit in. Deze kleuren zijn nog steeds te verkrijgen. Mooi is dat de keuze nu breder is met de kleuren voor dames badjassen. Naar verwachting zal navy altijd die mannenkleur blijven, maar er is nu veel te kiezen met de uniseks kleuren. Zo is magenta zo'n kleur wat altijd kan. Het zal ook mooi staan als de badjas aan een haakje in de badkamer hangt. Tevens zijn de klassieke kleuren, zoals olijfgroen, weer helemaal terug van weggeweest.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Nu is een badkamer renoveren een kostbaar iets. Je zit met de afwerking van de wanden met tegels en erachter elektriciteits- en watervoorziening. Het inrichten heeft z'n prijskaartje, maar gelukkig kan het goede textiel weer voordelig. Handdoeken-discounter levert snel en tegen een scherpe prijs handdoeken en badjassen. Hierdoor eindigt de renovatie toch nog met een financiële meevaller.

De badkamer is een belangrijke plek om jezelf te verzorgen en te ontspannen. Vandaar dat het zoveel aandacht krijgt, het is een belangrijke ruimte van de woning. Het is essentieel dat de badkamer compleet is. Daarentegen wordt de badstof badjas ook veelvuldig buiten de badkamer gedragen, vandaar dat het helemaal extra aandacht krijgt. Dankzij het brede en diepe assortiment badjassen van handdoeken-discounter, zal je daar altijd slagen. Als handdoeken-discounter het niet heeft, dan bestaat het niet. De prijzen zijn scherp, de kwaliteit is goed, en het is ook vandaag besteld morgen in huis.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo