Vloerbekleding

Laminaatvloeren en champagne uit België gaan samen in zee

Laminaatvloeren en champagne uit België gaan samen in zee
Vloeren fabrikant BerryAlloc gaat in zee met het Belgische champagnemerk Victor & Charles voor de internationale campagne van haar nieuwe waterbestendige Ocean+ laminaatcollectie. Wat deze merken bindt? Klasse en premium kwaliteit uit België. En het gevoel van plezier dat ze hun klanten willen geven: voluit genieten van het leven, met al die spetterende momenten. Zoals nippen van een ijskoude champagne terwijl je ontspant in een warm bad, op de 100% waterbestendige vloer van je dromen.

Premium kwaliteit uit België

Innovatie en kwaliteit zijn twee waarden die België hoog in het vaandel draagt. Dat geldt ook voor de laminaatvloeren van BerryAlloc en de champagne van Victor & Charles, die hun wortels in België hebben. BerryAlloc creëert haar laminaatvloeren in Menen, West-Vlaanderen: van concept en ontwerp tot productie en verpakking. Victor & Charles heeft Willebroek als thuisbasis. Filip Mertens startte zijn artisanale champagnemerk daar op met zijn partner, als eerbetoon aan zijn overgrootvader Victor en vader Charles. De productie gebeurt in Épernay, de hoofdstad van de champagnestreek.

‘Naast tijd en liefde, krijgt elke fles een etiket met mijn warmste herinnering aan mijn vader: “Lachend en wenend tegelijkertijd, hief hij zijn glas en zei: ‘ik zie jullie allemaal zo graag’ … dus zet wat muziek op, open deze fles en dans op de tafel!” Ik wil mensen laten genieten, van onze champagne en het leven.’ - Filip Mertens, founder Victor & Charles

Laminaatvloeren en champagne uit België gaan samen in zee

Water- en champagnebestendig

Momenten van plezier, dat wil ook BerryAlloc voor haar klanten. Het leven zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk maken, met de 100% water- en dus ook champagnebestendige laminaatvloeren van Ocean+. De vloer past perfect in elke ruimte. Ook in je badkamer of keuken, want er dringt geen druppel water binnen. Elke laminaatplank draagt een waterafstotende hydro+ coating. Die revolutionaire hydro+ technologie bracht BerryAlloc als pionier op de markt in 2008.

De laminaatvloer ziet er bovendien uit als een echte houten vloer, gaat levenslang mee en is gemakkelijk in onderhoud.

‘Een vloer heeft een uniek plekje in je huis. Hij zorgt voor een thuisgevoel, en liefst ook voor weinig werk. Met die gedachte creëerden we de Ocean+ collectie, om zorgeloze momenten van plezier te beleven in een prachtig interieur. Dus dans, speel, mors en feest! Deze laminaat kan tegen een stootje en laat geen spatje water binnen.’ - Evelien Surgeloose, Brand & Communication Manager bij BerryAlloc

Champagne in campagnebeeld

De champagne van Victor & Charles is wereldwijd te zien in de Ocean+ campagne van BerryAlloc: van video’s tot banners, foto’s en meer marketingmateriaal. Zowel in België als in Nederland krijgen tien winkels de kans om een champagnebar te huren voor een dag. Zo kunnen ze hun klanten trakteren op een glaasje Victor & Charles, zolang de voorraad strekt – en op voorwaarde dat COVID-19 het toelaat.

Laminaatvloeren en champagne uit België gaan samen in zee

Ook interessant