Kledingmerk gaat huizen isoleren

  NL   12 december 2022 Bron: VandeVorst
Kledingmerk gaat huizen isoleren
Buitenkansje voor harde werkers in Nederland met een slecht geďsoleerde woning. Ze maken deze winter bij Carhartt Workwear kans op gratis vloer- en spouwmuurisolatie t.w.v. € 5.000. Met deze winactie reikt het kledingmerk uit naar alle hardwerkende mensen. Om ze warm te houden op hun werkplek en thuis.

Al sinds 1889 beschermt Carhartt harde werkers tegen weer en wind met bedrijfskleding van topkwaliteit. Deze winter gaat het merk voor één keer een stap verder. Marga Stehmann, verantwoordelijk voor deze actie bij Carhartt: ‘Heel veel mensen hebben last van de hoge energietarieven in combinatie met hun slecht geďsoleerde huis. Ook onze klanten. Aan de energieprijs kunnen we helaas niets doen, maar de warmte binnenhouden en de kou buiten? Dat klinkt ons als muziek in de oren!’

Aanmelden via de actiesite

Isoleren is het devies in deze barre tijden. Maar als je dat niet op tijd hebt geregeld of er de middelen niet voor hebt, wordt het lastig. Dankzij een even eenvoudige als sympathieke winactie van Carhartt krijgen alle harde werkers in Nederland nu de kans hun woning alsnog te laten isoleren. Daarvoor hoeven ze zich alleen even aan te melden op www.carhartthoudtjewarm.nl (tussen 16 december en 8 januari). Een jury kiest uit alle inzendingen de winnaars van wie de woningen gratis worden voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie t.w.v. € 5.000.

Carhartt Houdt Je Warm

De isolatie wordt uiteraard uitgevoerd door een professioneel isolatiebedrijf. Speciaal voor deze actie maakten ze ruimte in hun volle agenda. Er is bewust gekozen voor spouwmuur- en vloerisolatie in combinatie met woningen die zijn gebouwd voor 1980. Dat levert het meeste effect op voor mensen die isolatie het hardst kunnen gebruiken.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo