Je tuin aanleggen? Deze apps heb je nodig!

20 mei 2019 Bron: Bouw & Wonen Verstuur
Je tuin aanleggen? Deze apps heb je nodig!
In deze digitale wereld is er overal wel een app voor. De ene puur voor vermaak, de andere zowaar nuttig. Ben jij van plan je tuin te pimpen en kan jij alle hulp gebruiken? Lees dan dit artikel.

Klic-app

In Nederland is het verplicht om een Klic-melding te doen als je machinaal wilt gaan graven. Maar dan moet je die eerst wel aanvragen. Dit is hoe het moet. Download de app en ga naar de eerste stap, het gebied selecteren waar je wilt gaan graven. Daarna stap twee, hier geef je aan welke werkzaamheden je uit gaat voeren en van wanneer tot wanneer. Bij de derde stap maak je een account aan, vul je je gegevens in en bepaal je wie de Klic-melding ontvangt. Dan zijn we nu bij de vierde en laatste stap, betalen. Binnen een dag krijg je de Klic-melding binnen en kan jij beginnen! Zo simpel is het.

MijnTuin

Hier ben je echt op je plek als tuinieren je favoriete hobby is. Iedereen die een account heeft op MijnTuin is volop fan van planten, bloemen en tuinieren. Deze app is een community vol mensen die jou raad kunnen geven over je tuin. Je kan tips en tricks voor specifieke planten vinden en ook verschillende technieken voor tuinieren.

Moestuinder

De naam verklapt het al. Deze app is eigenlijk een soort agenda voor je moestuin. Je vult de informatie over de groenten die hebt in en de app vertelt je wanneer je jouw tomaten kan gaan oosten. Handig, toch? Zo kan jij je groenten niet vergeten en heb jij straks de lekkerste verse groentes die je maar kan hebben.

Home Design 3D Outdoor & Garden

Als je jouw tuin gaat aanleggen wil je wel voor je zien hoe het resultaat zal zijn. In plaats van je fantasie kan je het ook ontwerpen in deze leuke app. Je kan jacuzzi's plaatsen, bloemen planten, of kijken hoe een buitenkeuken zal staan. Dit kan je tot op de maat ontwerpen.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo