Keukens

Inspiratie voor een prachtige keuken aan de binnen- en buitenkant

Inspiratie voor een prachtige keuken aan de binnen- en buitenkant
Bij het inrichten van een woning is de keuken vaak het middelpunt en pronkstuk van het huis. Het is niet alleen de plaats waar we koken, maar ook waar we samenkomen met dierbaren en waar gasten als eerste naartoe willen tijdens een housewarming. Bij het kiezen van een nieuwe keuken zijn er veel beslissingen te nemen. Ga je voor stijl of functionaliteit? Bij Orgalux vinden we dat je niet hoeft te kiezen tussen deze twee. Wij willen dat je in je droomkeuken kunt genieten van zowel stijl als praktische functionaliteit.

Bij het kiezen van een keuken kun je kiezen uit verschillende stijlen, zoals een moderne, landelijke of mysterieuze uitstraling. Orgalux biedt voor elke stijl een perfect passende oplossing, zodat je elke dag kunt genieten van het beste van beide werelden. Houd je van het warme gevoel van hout? Dan vind je bij ons verschillende houten bestekbakken die perfect passen bij de stijl van jouw keuken en de kleur van je lades.
  • Bardolino Eik houtdecor sluit het beste aan bij witte lades
  • Nebraska Eik houtdecor sluit het beste aan bij grijze lades
  • Tennessee Noot houtdecor sluit het beste aan bij zwarte lades

Inspiratie voor een prachtige keuken aan de binnen- en buitenkant
Wil je graag een georganiseerde keuken met een strakke uitstraling? Dan hebben we ook de ideale oplossing voor jou. De stalen keukenlade-organizers van Orgalux zijn voorzien van een luxueuze soft-touch afwerking voor een zacht gevoel en geluiddempend effect. Daarnaast hebben we verschillende kleuren kaders en indelingen, zodat je altijd een indeling kunt kiezen die past bij de stijl van jouw keuken. Je kunt zelfs de ladeverdelers mixen en matchen om het helemaal naar jouw smaak te maken.
  • Zijdewit sluit het beste aan bij witte lades
  • Oriongrijs sluit het beste aan grijze lades
  • Terrazwart sluit het beste aan bij zwarte lades

Je kunt natuurlijk de ladeverdelers mixen en matchen op basis van jouw persoonlijke voorkeur!

Om de ideale maat van je lade te bepalen, zijn er verschillende manieren. Als je een lade hebt die vanaf 2018 is geproduceerd, kun je onderaan de lade een sticker vinden met een unieke code. Hiermee kunnen wij de kenmerken van de lade achterhalen en direct enkele voorstellen doen voor lade-indelingen die perfect in jouw lade passen. Je hoeft hiervoor geen app te downloaden, de pagina opent automatisch. Je kunt aangeven waar je de lade voor wilt gebruiken en wat je erin wilt opbergen. Op basis van deze criteria doen wij dan een gepast productvoorstel dat perfect aansluit op het design van jouw keuken. De voorgestelde indelingen zijn altijd aan te passen op vlak van kleur en materiaal, zodat je er zeker van kunt zijn dat de lade-indelingen perfect zijn afgestemd op de stijl van jouw keuken.

Inspiratie voor een prachtige keuken aan de binnen- en buitenkant
Wil je meer informatie over de producten en oplossingen van Orgalux? Dan kun je terecht op de website via orgalux.com!

Ook interessant