Vastgoed

Hillewaere Vastgoed gaat op zoek naar zijn Lucky Duck

Hillewaere Vastgoed gaat op zoek naar zijn Lucky Duck
Het coronavirus verplicht ons om ook in augustus zoveel mogelijk in ons ‘kot’ te blijven, en dat geldt dubbel voor wie in de provincie Antwerpen woont. Om het in onze eigen tuin nog gezelliger te maken, pakt Hillewaere Vastgoed - met hoofdkantoor in Turnhout - uit met zijn Lucky Duck-wedstrijd. De winnaar gaat met een Starline Spa naar huis. De wedstrijd staat open voor iedereen.

Door de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om de bubbel van elk gezin te verkleinen tot vijf vaste personen, zullen heel wat Vlamingen de volgende weken bewust kiezen voor een ‘staycation’ in eigen tuin. Vooral de Antwerpenaren zullen bovendien het meest in hun ‘kot’ moeten blijven. Om van die tuin nog meer een echt privéparadijs te maken, pakt Hillewaere Vastgoed uit met een ludieke wedstrijd.

“Als vastgoedmakelaar is het onze job en onze passie om de woondroom van onze klanten te helpen realiseren. En wie droomt er in de zomer niet van waterpret in de eigen tuin? Met deze wedstrijd kunnen we die droom alvast voor één iemand realiseren.”

Roel Druyts, CEO Hillewaere Vastgoed


Spelregels

Hoe gaat het precies in zijn werk? Hillewaere laat 1.000 badeendjes dobberen in een Starline-zwembad. Elk badeendje krijgt een nummer. Om deel te nemen surf je naar de website van Hillewaere en geef je jouw geluksnummer door via het wedstrijdformulier. Eind augustus zal een drone het eendje met het winnende nummer opvissen in aanwezigheid van een gerechtsdeurwaarder. De winnaar gaat met een Starline Spa naar huis. Hillewaere sloeg voor deze wedstrijd de handen in elkaar met Willemsen Zwembaden, eveneens uit Turnhout.

“Om onze panden optimaal in beeld te brengen maken we al langer gebruik van een drone. Zo kunnen we kandidaat-kopers al heel wat informatie over een pand op voorhand bezorgen en kunnen we het aantal huisbezoeken beperken, wat mooi meegenomen is in deze coronatijden. Onlangs hebben we nog een nieuwe drone gekocht, waarmee onze huisfotograaf en dronepiloot zelfs een pand kan binnenvliegen om daar ook beelden te maken.”

Roel Druyts, CEO Hillewaere Vastgoed


Wie wil deelnemen aan de Lucky Duck-wedstrijd surft vóór 23 augustus om 17 uur naar bit.ly/31nOhkx en vult daar het wedstrijdformulier in. Veel succes!

Ook interessant