Meubelen

Hierom koop je jouw matras online in plaats van in de winkel

Hierom koop je jouw matras online in plaats van in de winkel
Eens in de zoveel tijd moet je eraan geloven: het is tijd om jouw matras te vervangen. Het wordt aangeraden om elke tien jaar een nieuw matras aan te schaffen. Zo zorg je ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt tijdens het slapen. Na verloop van tijd veroudert een matras immers en biedt het niet meer de juiste ondersteuning. Bovendien is het hygiënisch om af en toe een nieuw matras te kopen.

Ook kan het zijn dat je toe bent aan een nieuw matras omdat je een nieuw bedframe aanschaft. Is deze van een ander formaat dan jouw vorige bed, dan heb je logischerwijs ook een ander matras nodig. Wellicht ga je hiervoor naar een beddenwinkel, maar het is veel handiger om jouw nieuwe matras online te zoeken. Waarom dat is, lees je in dit artikel.

Online een matras kopen

Het kopen van een nieuw matras kan je het beste online doen. Dit heeft te maken met het vergelijken van verschillende matrassen. In een fysieke winkel kan je alleen vergelijkingen maken tussen de matrassen die daar aanwezig zijn. Online vergelijk je alle mogelijke matrassen met elkaar. Daarnaast kan je alle informatie over de verschillende matrassen rustig doorlezen, op jouw eigen tempo. Je hoeft niet naar een razendsnel salespraatje te luisteren van een verkoper. Bovendien lees je ervaringen van andere gebruikers van de matrassen. Zo krijg je eerlijke informatie, niet alleen over de eerste aankoop van een matras, maar ook over de ervaring op lange termijn.

Een matras met korting kopen

Online vind je ook vaak hogere kortingen voor matrassen dan in de winkel. Verschillende websites bieden een matrassen aanbieding aan wanneer je het matras via de webshop bestelt. Kijk hiervoor bij de bekende aanbieders, zoals Beter Bed en Tempur, maar ook bij minder bekende merken. Denk daarbij aan Morningstar Sleeps, Hypnia of M Line. Deze merken hebben ook zeer kwalitatieve matrassen en vaak leuke kortingsacties. Dit bespaart je een heleboel geld.

Emma matras aanbiedingen

Ook Emma heeft regelmatig leuke kortingsacties op haar matrassen. Denk bijvoorbeeld aan de Emma matras aanbieding voor het hybrid matras. Dit matras heeft verschillende schuimlagen en pocketveren, waardoor je lekker kan liggen maar toch van ondersteuning geniet. Het matras gaat lang mee en scoort ontzettend goed op veerkracht. Een ander goed matras van Emma is het O2 matras. Dit matras is al niet duur van zichzelf, maar met een aanbieding is het nog voordeliger om dit matras online te kopen.

Ook interessant