Even dimmen kan in stijl

9 januari 2023 Bron: Bouw & Wonen
Even dimmen kan in stijl
Lekker klussen in je huis. Veel mensen vinden het echt fijn om bezig te zijn in huis en zeggen dan ook terecht Ďdat het huis nooit af isí. Natuurlijk wordt er regelmatig een soort sabbatical gehouden om even te genieten van al dat harde werk dat is verricht. Maar na een paar maanden begint het dan toch weer te kriebelen. Zaken die in eerste instantie niet opvielen hebben nu je aandacht en moeten een upgrade krijgen. Iets schijnbaar eenvoudigs als schakelmateriaal hoeft er niet saai uit te zien. Je hebt het misschien lang over het hoofd gezien omdat het bij de meeste anderen er precies hetzelfde uitziet. Maar sommige mensen hebben smaak. Zij hebben stopcontacten en lichtschakelaars die echt iets toevoegen aan de woonruimte. Details die de schoonheid van de recente verbouwing extra accentueren. Het maakt je huis op zoín moment wťl echt af. In ieder geval voor de komende maanden als het aan jou ligt.

Enorme keuze uit schakelmateriaal bij nlshop.se.com

Waar schakelmateriaal vroeger bestond uit beige kunststof, dat soms uit luiheid gewoon werd overschilderd, zo bestaat het assortiment nu uit de mooiste materialen zoals kunststof, hout, metaal, steen of glas. Vijf totaal verschillende stoffen met elk een eigen uitstraling. En als je er dan uit bent welk materiaal het beste bij jouw woning past, komt het moment dat je de kleur kiest voor de afdekramen. Met deze afdekramen dek je stopcontacten veilig en netjes af. Bij nlshop.se.com heb je de keuze uit maar liefst acht verschillende kleuren. Ongetwijfeld dat een van deze kleuren matcht bij jouw interieur of je tuin. Want ook voor buiten is er schakelmateriaal verkrijgbaar uit de serie van Schneider Electric.

Dimmers voor de juiste sfeer

Als je dan toch bezig bent en je wilt het direct goed hebben, kijk dan ook eens naar wat je aan dimmers in huis hebt. Waarschijnlijk hou je van sfeer in huis en ben je fan van het kunnen dimmen van het licht. In een handomdraai creŽer je een romantische sfeer in huis. Of je wilt gewoon een boek kunnen lezen bij het juiste licht. Heb je ledverlichting? Dan is niet iedere dimmer geschikt. Kijk daarvoor dan naar de speciale universele LED-dimmer.

Bewegingsmelders van Schneider Electric

Ga voor echte luxe en kijk eens of een bewegingsmelder iets voor je is. Niemand hoeft dan meer de schakelaar aan te raken wat de hygiŽnische omstandigheden ten goede komt. Loop je de woonkamer binnen, dan gaat het licht automatisch aan. Handig als je je handen vol boodschappen hebt. Je vergeet ook niet meer het licht uit te doen. Ga je weg, dan zal kort na je vertrek het licht uitschakelen.

Er is veel keuze aan goed schakelmateriaal, voor elke ruimte in en om het huis, en in elke vorm, toepassing en design. Laat je verrassen door het aanbod en breng detail aan in je woning.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo