Meubelen

Een kledingrek met vele gezichten

Een kledingrek met vele gezichten
Is het een garderobe? Is het een spiegel? Is het een scheidingswand? Nee, het is Frame. Een slim kledingrek met vele gezichten. De nieuwe van Esch oplossing biedt niet alleen plek aan jassen, maar ook aan drie functionele panelen. Rust het grafisch vormgegeven rek uit met bijbehorend prikbord, spiegel of scheidingswand en creëer een op maat gesneden oplossing voor thuis of op kantoor.

Zet de ruimte naar je hand

Met Frame zet je iedere ruimte naar je hand. Plaats meerdere T-vormige rekken naast elkaar tegen de muur en creëer een half afgesloten garderobe. Kies voor een enkel rek met spiegel als praktische entree voor thuis. Of combineer Frame met een prikbord als functionele scheidingswand op kantoor. Dankzij de panelen krijgt Frame niet alleen een extra functie, maar hangen jassen ook netjes uit het zicht.

Oog voor detail

Verzonken schroeven, secuur laswerk en gepoedercoat staal: Frame ademt kwaliteit. Een echt van Esch product. Verkrijgbaar in zwart en wit en twee verschillende lengtes: 47 en 89 cm.

Ontwerpduo kaschkasch

Voor het design heeft van Esch de handen ineengeslagen met ontwerpduo kaschkasch uit Duitsland. Ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider blinken uit in slimme modulaire designs en tijdloze stukken.

Adviesprijs Frame: vanaf € 270,00 excl. BTW

Ook interessant