Dress-a-way, Dressing op maat

  BE   12 augustus 2010 Bron: AnywayDoors
Van de deur naar de kast. Voor ANYWAYdoors een kleine stap, maar voor interieurliefhebbers gaat een nieuwe wereld open. De Belgische fabrikant, bekend om zijn technische verfijning en strakke belijning, stelt op INTERIEUR 2010 (15-24 oktober, Kortrijk) een nieuw, modulair dressingconcept voor: DRESS-A-WAY. Een preview.

Met het nieuwe merk DRESS-A-WAY geeft ANYWAYdoors zijn ambities verder vorm. Het modulaire dressingconcept vult het bestaande assortiment van deuren op maat professioneel aan. Commercieel Adviseur Koen Dries: “We kregen van onze consumenten steeds meer de vraag naar eigentijdse dressings. Omdat we alle technische expertise in huis hebben, was de stap snel gezet. DRESS-A-WAY is een modulair concept, aanpasbaar op maat van de klant.”

In Europa zijn er maar enkele spelers op de markt met dergelijke kwalitatieve dressingconcepten. DRESS-A-WAY is een gesloten kastsysteem met draaideuren, waarvan het sobere design in lijn ligt met de strakke deuren van ANYWAYdoors. Wat de kastindeling betreft, zijn er vijf standaardmodules. Die kan je op maat aanpassen om zo de opbouw te wijzigen of modulair uit te bouwen.De technische verfijning loopt door tot in de details. Zo is er een discrete ventilatievoeg, is er in de kast een demper geïntegreerd die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit, is het handgreepprofiel onzichtbaar verwerkt in de volledige hoogte van het aluminium deurframe en gaat de ingebouwde verlichting via een druksensor aan als je de kastdeur opent. Kortom, met ANYWAYdoors teken je voortaan – van deur tot kast – voor stijlvolle én slimme interieuroplossingen.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo