Gereedschap

Dit zijn de voordelen van een kamersteiger

Dit zijn de voordelen van een kamersteiger
Klussen in huis is de laatste jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen besluiten om zelf aan de slag te gaan met diverse karweitjes in hun eigen woning. Zelf klussen heeft dan ook vele voordelen. Je bespaart hiermee veel geld, want vakmensen zijn duur. Het is vaak niet eenvoudig om op korte termijn een goede vakman zoals een schilder of stucadoor te regelen. Ook kun je als je zelf aan de slag gaat, alles precies zo maken zoals je in gedachten hebt. Tenslotte geeft doe-het-zelven je veel voldoening, je bent na afloop trots op het resultaat en zult vast vele complimentjes ontvangen.

Als je zelf aan de slag gaat, is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken en vooral veilig te werken. Een kamersteiger is hierbij voor vele klussen het ideale hulpmiddel.

Een steiger voor binnen

Een kamersteiger is een steiger die speciaal gemaakt is om binnen te gebruiken. Deze steiger bestaat uit een opvouwbare unit met 6 sporten. Als je deze unit uitklapt, moet je er een platform tussen bevestigen. Onder de kamersteiger komen de wielen. Deze wielen zijn alleen geschikt voor een egale ondergrond. Perfect om binnen te gebruiken en ook voor kleinere klussen buiten, mits de ondergrond daar dus egaal is. Voor grotere klussen buiten, is een steiger met zwenkbare wielen een betere optie.

De lengte van een kamersteiger is 190 centimeter en ze zijn 75 of 90 centimeter breed.

Waarom kiezen voor een kamersteiger?

Deze soort steiger heeft vele voordelen, hier staan ze voor je op een rij:
Het grootste voordeel is toch wel dat je met de steiger veilig op hoogte kunt werken. Veiligheid gaat voor alles, de meeste ongelukken gebeuren namelijk in en rond de eigen woning. Door de compacte afmetingen van een kamersteiger, past deze in iedere ruimte en is de steiger eenvoudig te verplaatsen. De kamersteiger is eenvoudig op te bergen en gemakkelijk te vervoeren. Het opbouwen gaat heel snel, al binnen enkele minuten is de steiger klaar voor het gebruik. Het is fijn om de kamersteiger samen op te bouwen, mocht je alleen zijn dan is dat geen probleem. Ook dan kun je de steiger in een handomdraai opbouwen.

Kamersteigers van Steigercentrum

Steigercentrum heeft een groot assortiment aan steigers en de bijbehorende onderdelen. Ze bieden zelfs steigers aan met een maximale hoogte van 8 meter. Een kamersteiger van Steigercentrum voldoet uiteraard aan alle strenge normen en is dus uitermate veilig in gebruik. Daarnaast is een kamersteiger van Steigercentrum gemaakt van hoogwaardig aluminium. Je krijgt 5 jaar garantie op de steiger.

Via de overzichtelijke webshop van Steigercentrum kun je eenvoudig een kamersteiger aanschaffen. De keuzehulp die deze webshop heeft, helpt je bij het aanschaffen van de juiste steiger voor jouw klussen. Mocht je daarna toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de deskundige medewerkers van Steigercentrum.

Het gekozen product wordt binnen een werkdag naar je verzonden. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de showroom en alle producten daar te bekijken en eventueel af te halen. Deze showroom bevindt zich in Uitgeest en is iedere werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Al meer dan 30.000 klanten zijn uitermate tevreden over Steigercentrum en geven dit bedrijf dan ook lovende reviews!

Ook interessant