Zwembaden en (zwem)vijvers

Discretie in de tuin is geen luxe meer

Discretie in de tuin is geen luxe meer
Abrisud
Ook wanneer het zwembad niet in gebruik is, kan het een elegante en discrete présence zijn in de tuin. ‘Outdoordesigner’ Abrisud wil hier met zijn innovatieve oplossingen absoluut de toon zetten. Met platte afdaken, afdekzeilen en rolluiken in een onopvallende uitvoering met bijzondere aandacht voor het design, om zo goed mogelijk bij de omgeving te passen.

Elke liefhebber van het buitenzwembad weet dat het geen goed idee is om het lange tijd onbeschut te laten, ook al oogt het mooi. Grote temperatuurswisselingen kunnen zorgen voor een snellere veroudering en beschadiging. Dat kan je voorkomen door het af te dekken, en alle troeven te behouden op het vlak van veiligheid, netheid en watertemperatuur. Abrisud stelt discrete oplossingen voor die speciaal ontwikkeld werden om perfect te passen bij de omgeving.

Het afdak dat opgaat in de omgeving

Het platte zwembadafdak is een concept van Abrisud voor meer gebruikscomfort. Het laag gewelfd of telescopisch afdak is vooral ook discreet. Er bestaan twee soorten: het verwijderbare model en het model met motor. Een snelle blik op hun respectieve troeven.

Abrisud: Plat verwijderbaar zwembadafdak

Plat verwijderbaar zwembadafdak

Voordelig, design en zonder vloerrail
Met een voor iedereen toegankelijk design en perfecte afwerking, gooit het platte, verwijderbare afdak bij iedereen hoge ogen. Het is makkelijk te verplaatsen om heel het zwembad vrij te maken, gezien de platte modules opklapbaar, stapelbaar en op wieltjes gemonteerd zijn. Dankzij de gewelfde platen wordt het regenwater ook makkelijk afgevoerd.

Gemotoriseerd plat zwembadafdak

Een uitzonderlijk afdak met standaardafstandsbediening en zonder vloerrail
Deze oplossing van Abrisud combineert esthetiek met comfort. Het is een echte kameleon in de tuin, die automatisch ‘verdwijnt’ met een druk op de afstandsbediening. Bovendien is het samengesteld uit modules die even breed zijn. Deze bijzondere eigenschap is gepatenteerd en zorgt ervoor dat er een minimaal vloeroppervlak wordt ingenomen wanneer het helemaal is opgestapeld. Dit afdak zonder vloerrail loopt perfect, dankzij het gepatenteerde vloerbevestigingssysteem. Na het zwemplezier kan het afdak worden vergrendeld voor nog meer veiligheid.

Abrisud: Een afdekzeil als onzichtbare cape

Een afdekzeil als onzichtbare cape

Een soepel afdekzeil
Standaard motor op zonnepanelen en zeil van superieure kwaliteit
Het esthetisch verantwoorde, soepele zeil kan een zware last dragen. Het staat altijd gespannen, waardoor er geen regenwater op blijft staan.
Het dekzeil raakt de waterlijn niet, zodat er een luchtkussen ontstaat en het water op temperatuur blijft. De motor om het zeil te openen en te sluiten wordt aangedreven door zonne-energie. Het zeil loopt door een extraplatte rail, waarin het meteen ook kan worden vergrendeld.

Het zwembadrolluik: garant voor stevigheid en comfort

Abrisud stelt opbouw- en geïntegreerde rolluiken voor, die perfect kunnen worden aangepast aan elke configuratie of vorm van een nieuw of bestaand zwembad.

Zwembadrolluik in opbouwmodel
Flexibel, neemt weinig plaats in, budgetvriendelijk
Het zwembadrolluik in opbouw van Abrisud wordt op maat gemaakt en neemt een minimum aan plaats in. Het bestaat in twee versies, met of zonder opbergkoffer.

Het ontwerp van de lamellen is gepatenteerd en zorgt ervoor dat het rolluik zijn vorm behoudt en lang proper blijft. De stevige pvc-lamellen worden geassembleerd om te kunnen weerstaan een aan last van 130 kg.

Geïntegreerd zwembadrolluik
Discreet, stille motor, op maat aanpasbaar
Na het zwemmen schuift het rolluik zachtjes toe en schuift het automatisch in een verborgen groef aan het uiteinde, onder de boordsteen, voor een maximale discretie.

De structuur van de groef is uitgevoerd in roestvrij staal, de wand die de groef scheidt van het bad is uitgevoerd in roestvrij staal en pvc. Het geheel wordt langs de buitenkant beschermd door een vlonder in exotisch hout.

Ook interessant