De nieuwe culinaire warmhoudlade

19 oktober 2022 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De nieuwe culinaire warmhoudlade
De culinaire warmhoudlade is ten eerste en met name de perfecte slow cooker. Daarnaast kun je met de uniforme warmteverdeling tot 80 įC deeg laten rijzen, kruiden en fruit drogen, bevroren maaltijden en ingrediŽnten ontdooien, chocolade smelten en yoghurt rijpen. Maak kennis met jouw nieuwe favoriete apparaat en laat je inspireren!

Eenvoudige bediening

Open de lade en de Touch Control-bediening wordt zichtbaar. Pas de temperatuur aan in stappen van 10 įC of kies uit vier automatische programmaís met vooringestelde temperaturen (aanpasbaar indien je dat wenst voor slow cooking, opwarmen en het verwarmen van kopjes en borden).

Gaggenau - De nieuwe culinaire warmhoudlade

Plaatsing

De lade is net zo flexibel te plaatsen als dat hij veelzijdig is in gebruik. Combineer de culinaire warmhoudlade onder of naast jouw andere Gaggenau apparaten. Of: plaats de lade separaat, voorzien van een front dat bij jouw keukendesign past. In combinatie met keukenmeubelfronten van 140 millimeter dik kan de lade ook geplaatst worden onder het werkblad.

Gaggenau - De nieuwe culinaire warmhoudlade

Home Connect

Met de Home Connect-app stelt je een timer in om een programma te beŽindigen, voeg je een favoriete instelling toe aan het bedieningspaneel van de lade en krijg toegang tot programmaís en recepten die exclusief beschikbaar zijn voor de app.

De nieuwe culinaire warmhoudlade is verkrijgbaar vanaf oktober 2022. Wil jij de culinaire warmhoudlade ervaren? Breng een bezoek aan de Gaggenau showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo