De goede afwerking van een binnendeur is het halve werk

20 mei 2022 Bron: Hörmann
De goede afwerking van een binnendeur is het halve werk
Binnendeuren worden dagelijks intensief gebruikt. Ze moeten dus tegen een stootje kunnen, zeker als je spelende kinderen of dieren in huis hebt. Ook de kwaliteit van een binnendeur is belangrijk. Want poetswater bijvoorbeeld kan minderwaardige deuren beschadigen. Kies daarom voor stevige en duurzame materialen, die jarenlang meegaan.

Sterk staaltje van afwerking

Een goede afwerking is het halve werk. De meeste fabrikanten van houten binnendeuren bieden standaard CPL-oppervlakken aan. Hörmann pakt uit met de veel kwalitatievere Duradecor-afwerking. Het grote verschil zit in het speciale productieproces. Een Duradecor-oppervlak is bijna net zo sterk als een keukenblad en gemiddeld 48% stoot- en slijtvaster dan een CPL-oppervlak. Bovendien is een Duradecor-oppervlak hittebestendig, bijzonder onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor de inwerking van huishoudelijke vloeistoffen. En daar heb je alle voordeel bij!

Robuuste randbescherming

Bij de constructie van binnendeuren gaat Hörmann nog een stap verder. De 4Protect-randbescherming zorgt er niet alleen voor dat de randen van de deur niet loskomen, maar creëert ook een naadloze overgang tussen deurblad en deurbladrand. Deze robuuste afwerking blinkt uit door haar hoge slag- en slijtvastheid en is zeer krasbestendig. Niet verwonderlijk dat Hörmann-binnendeuren bekend zijn om hun extreem lange levensduur en hoog comfortniveau.

Hörmann - De goede afwerking van een binnendeur is het halve werk

Moderne en elegante look

Wie kiest voor de hoogwaardige binnendeuren van Hörmann krijgt nog meer troeven in handen. Dankzij de verdoken scharnieren ogen de binnendeuren erg strak. Hun moderne look wordt versterkt door het ontbreken van zichtbare boorgaten in het kozijn. Ook elegant: de vlak liggende rozetten, die perfect in het deurblad zijn ingewerkt. Verder kunnen de binnendeuren worden uitgerust zonder cilinderuitsparing en met een slot inclusief magneetschoot. Het oog wil ook wat!

Hörmann - De goede afwerking van een binnendeur is het halve werk
Wil je graag meer informatie over de binnendeuren van Hörmann? Zoek op https://www.hormann.be/nl/particulieren/deuren/houten-binnendeuren/ een verdeler in je buurt en vraag advies, een gratis folder of een gratis offerte aan.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo