De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

2 mei 2022 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst
Het perfecte voorbeeld van onderscheidend design gecombineerd met innovatieve technologie, wat voor het eerst kan worden ervaren in alle type vaatwassers. Nieuwe technologieŽn en functies zorgen voor de meest comfortabele gebruikservaring tot dusver en zeer energiezuinige vaatwassers met energielabel A. Het maakt niet uit welke vaatwasser je kiest, alle Siemens vaatwasser zijn uitgerust met Home Connect en kunnen eenvoudig en snel bediend worden via de Home Connect-app, voice control of handmatig. Bovendien beschik je met Home Connect over extra opties voor een nog zorgelozere reiniging van jouw vaat, bijvoorbeeld de intelligentProgram optie of varioSpeed Plus on demand.

intelligentProgram

Beoordeel de resultaten van jouw vaatwasser via de Home Connect-app en laat weten hoe tevreden jij bent over de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten. Mochten de resultaten niet volledig voldoen aan jouw wensen dan past de vaatwasser zijn instellingen aan. Hij creŽert dan een aangepast vaatwasprogramma dat voldoet aan al jouw wensen. Bovendien biedt het programma je volledige transparantie over het water- en energieverbruik.

De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

varioSpeed Plus on demand

Met varioSpeed Plus verkort je het programma aanzienlijk Ėtot maar liefst 66% van de originele tijd. Heb je de schone vaat eerder nodig? Dan kan je varioSpeed Plus voorafgaand aan het programma instellen met de knop op jouw vaatwasser, maar via de Home Connect-app ook wanneer het programma al is gestart. Ben je benieuwd welke Siemens vaatwasser bij jou past? Gebruik de keuzehulp en vind eenvoudig en snel jouw ideale vaatwasser.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo