Berbel kookplaatafzuiging Downline Infinity wint iF Design Award

14 juni 2022 Bron: Mies
Berbel kookplaatafzuiging Downline Infinity wint iF Design Award
berbel, de specialist in kookafzuigingen, ontvangt opnieuw een onderscheiding voor de nieuw geďntroduceerde Downline Infinity inductiekookplaat met geďntegreerde afzuiging: de iF DESIGN AWARD 2022. De jury bestond dit jaar uit honderdtweeëndertig designexperts van topklasse uit meer dan 20 landen. Hun taak: de ingediende producten met de grootste innovatiekracht beoordelen en onderscheiden.

De berbel inductiekookplaat met geďntegreerde afzuiging en intuďtieve draaiknopbediening - de Downline Infinity - werd in de categorie keukenapparatuur onderscheiden. Een onderscheiding voor goed design en de beste kwaliteit.

"We zijn een nieuwe uitdaging in de internationale designwereld aangegaan en wisten de internationale designexperts te overtuigen. Uiteindelijk hebben we naast de Red Dot Product Design Award: Best of the Best, de ICONIC AWARD: best of best en de Kitchen Innovation Award: Best of the Best, nu ook deze gerenommeerde designonderscheiding gewonnen. Dit is fantastisch en geeft aan dat berbel een sterk innovatief merk is met krachtig design,” aldus Annette Frommeyer, hoofd marketing bij berbel.

Berbel kookplaatafzuiging Downline Infinity wint iF Design Award
Informatie over de Downline Infinity is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo