Bedden van Nederlandse bodem

  NL   8 september 2021 Bron: Bouw & Wonen
Bedden van Nederlandse bodem
Ben je van plan een boxspring te kopen? Ga dan zeker op zoek naar een bed van Nederlandse bodem. Koop je jouw boxspring lokaal, dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Wij zochten uit welke voordelen er precies zijn aan het lokaal kopen van jouw boxspring. Lees snel verder voor meer informatie en ga op zoek naar een boxspring van Nederlandse bodem.

De voordelen van een lokaal product

Een boxspring kopen van Nederandse bodem brengt diverse voordelen met zich mee. Zo steun je niet alleen de lokale economie. Het geld blijft tevens hier en je draagt positief bij aan het milieu. Koop je jouw boxspring lokaal, dan zal je hier vaak ook een betere service voor terugkrijgen. En mocht je klachten hebben, dan kun je de lokale winkelier rechtstreeks aanspreken. Wij hebben de diverse voordelen van lokaal een boxspring kopen voor je op een rijtje gezet.

Kortere afstanden = minder CO2-uitstoot

Wanneer een product lokaal geproduceerd wordt, legt deze kortere afstanden af. En dit zorgt weer voor minder CO2-uitstoot. Wordt een boxspring geheel in eigen land of een buurland geproduceerd, dan is er minder brandstof nodig en kunnen de producten bijvoorbeeld ook via het spoor worden vervoerd. Dit is een snelle manier van vervoeren en zorgt voor minder brandstofverbruik.

Je stimuleert de lokale economie

Door lokaal geproduceerd product te kopen stimuleer je de lokale economie. Wanneer de lokale productie groeit, worde er tevens nieuwe banen gecreerd, gaat de economische ontwikkeling erop vooruit en komen er nieuwe inkomstenbronnen. Hierdoor zal de lokale markt groter worden, waardoor er meer lokale producten geproduceerd worden. En dit komt uiteraard ook het milieu ten goede, omdat de producten niet meer van ver vervoerd moeten worden, waardoor er minder brandstof verbruikt wordt.

Je producten worden sneller geleverd

Als de afstanden door de lokale productie korter worden, profiteer je ook van een snellere levering van je boxspring. Normaliter moet je vaak lang wachten op nieuw meubilair, maar een lokaal product kopen zorgt ervoor dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Bestellingen worden doorgaans direct verzonden en binnen enkele dagen bij je geleverd.

Kies jij ook voor een boxspring van Nederlandse bodem? Dan profiteer je van bovenstaande voordelen en de unieke voordelen die een boxspring je te bieden heeft, zoals een luxueuze uitstraling, optimaal ligcomfort en nog veel meer.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo