Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Gyproc lanceert Perfect Finish app

Gyproc lanceert Perfect Finish app
Gyproc heeft deze week de Perfect Finish app gelanceerd! Deze app is ontwikkeld om plaatsers, architecten, consumenten, enz. meer bewust te maken van de verschillende afwerkingsmogelijkheden binnen de droge afbouw.
De app bestaat uit twee delen waarbij zowel de afwerking van gipsplaten als het beschermen van hoeken aan bod komt.

Voor de afwerking van gipsplaten past men vaak nog afwerkingsklasse F2a toe, wat niet altijd voldoende is. Perfect Finish laat u duidelijk zien hoe een verandering van lichtinval een invloed kan hebben op het zichtbaar worden van voegen op wanden en plafonds, zelfs nadat het oppervlak geschilderd is. De voegproducten van Gyproc, zoals ProMix Light, Premium en Airless F en S, kunnen dit probleem verminderen of zelfs vermijden. Deze voegproducten zijn gemakkelijk te verwerken en hebben een minimale krimp.

Ook de afwerking van hoeken laat soms nog te wensen over. Vaak gebruikt men geen hoekprofielen of gebruikt men metalen hoekprofielen die wel sterk zijn maar niet flexibel, waardoor ze niet voldoende bescherming bieden. Perfect Finish laat u zien wat de gevolgen zijn van hoeken die niet beschermd zijn door stootvaste hoekprofielen. Gyproc heeft verschillende innovatieve hoekprofielen, zoals EasyFlex™, AquaBead® en Optimus™, die uw hoeken beschermen zodat ze er mooi en strak blijven uitzien. Bovendien zijn deze hoekprofielen snel en gemakkelijk te plaatsen.

U kan de Perfect Finish app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store (zoekterm: Best Finish)
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
22 juni 2016
Bron: Saint-Gobain
Nieuwsarchief:   

Meer verbouwnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over binnenafwerking


Producten voor binnenafwerking


Gerelateerde artikelen


Video`s over binnenafwerking


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba