Verbouwen

Cartoonist schetst karikaturen bij Wienerberger tijdens Batibouw 2016

Cartoonist schetst karikaturen bij Wienerberger tijdens Batibouw 2016
Batibouw wil dit jaar alle zintuigen van de bezoekers aan bod laten komen. Wienerberger, fabrikant van keramische bouwmaterialen en oplossingen, speelt daar graag op in. Keramische bouwmaterialen spreken immers alle zintuigen aan. Je kunt hun esthetiek smaken, hun oppervlaktestructuren voelen, de vormen en kleuren bewonderen, de volle klank van gebakken producten horen en de authentieke geur van de natuurlijke materialen opsnuiven.

Om ook ons minstens even belangrijk zesde zintuig aan het werk te zetten, namelijk ons gevoel voor humor, heeft Wienerberger een verrassing in petto. In de renovatiecorner op de stand neemt een cartoonist elke dag de bezoekers op het scherp van de pen. Hij schetst snelle karikaturen van wie niet terugschrikt voor een portie zelfspot. Daarbij zal hij vooral de klemtoon leggen op de vijf zintuigen. Karakterkoppen zijn gewaarschuwd!

De cartoonist maakt zijn tekeningen op een iPad. Zijn ‘slachtoffers’ kunnen hun karikatuur dus meteen delen met vrienden of familie via Facebook of andere sociale media, tegenwoordig ons zevende zintuig.


U vindt Wienerberger tijdens Batibouw 2016 in Paleis 5, stand 309

Ook interessant