Isolatie

Recticel Insulation aanwezig op Landbouwbeurs in Libramont

Het grootste evenement in de Belgische landbouwsector, de Foire de Libramont, vindt dit jaar plaats van 24 tot 27 juli 2015. Recticel Insulation is als toonaangevende producent van polyurethaan isolatieplaten opnieuw van de partij. U vindt Recticel Insulation op een nieuwe standlocatie 24-06.

In de landbouw speelt thermische isolatie een belangrijke rol. Want naast een fikse energiebesparing draagt hoogwaardige isolatie bij tot gezondere dieren en producten, een betere hygiëne, een hogere bescherming tegen ongedierte en meer gebruiksgemak.

De isolatieoplossingen van Recticel Insulation zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor landbouwtoepassingen en loodsen. Of het nu om dieren of gewassen gaat: het klimaat heeft een enorme invloed op uw opbrengsten. Een optimale temperatuur en goede luchtkwaliteit met stabiel vochtgehalte houden uw dieren of gewassen gezond, verbeteren zo de kwaliteit van uw eindproduct en dragen bij tot een betere voedselconversie.

Met Eurothane AL en Eurothane AL Quattro geniet u van een pak extra voordelen: u bent zeker van isolatieplaten met een uitstekende isolatiewaarde, helemaal op uw maat en de installatie verloopt verrassend snel. Zo ondervindt u meteen de ruim 40 jaar ervaring van Recticel Insulation in de landbouwsector.

Recticel Insulation aanwezig op Landbouwbeurs in Libramont

Eurothane AL is dan ook dé isolatieplaat voor elke landbouwtoepassing. Deze isolatieplaat in PU-schuim heeft een heel goede, verbeterde isolatiewaarde die op lange termijn behouden blijft. U creëert eenvoudig een doorlopend isolatiescherm. Dit vlakke isolatiescherm reinigen, kost u bovendien weinig tijd. Zo heeft uw gebouw gemakkelijk een blijvend nette uitstraling. Dankzij een goede ventilatie kunt u bovendien mogelijke condensatie vermijden.

Eurothane AL en Eurothane AL Quattro: nu nóg beter

Eurothane AL wordt altijd op uw maat gemaakt. Samen met het lage gewicht garandeert dit u een eenvoudige en snelle installatie, met optimaal materiaalgebruik.

  • PU-schuim. Lambda-waarde (λ) voor een dikte vanaf 60 mm: 0,024 W/mK, voor diktes tot 50 mm: 0,028 W/mK
  • Lengte: op maat van uw gebouw (maximaal 15,6 m)
  • Dikte: van 30 tot 120 mm
  • Bekleding: dampremmende kraft-aluminiumlaag met PE-folie
  • Randafwerking: perfecte afstemming op uw gebouw

Bij Eurothane® AL Quattro loopt de bekleding door aan de vier zijden voor een extra bescherming tegen ongedierte. Dit verzekert dat het PU-schuim overal perfect weg zit. De bevestiging met de Recticel® profielen garandeert een ongehinderde luchtdoorstroom tussen isolatie en dak.

  • Dikte: van 30 tot 60 mm
  • Geen zichtbaar isolatieschuim: dankzij de bekleding langs vier zijden

Meer weten?

Bezoek Recticel Insulation tijdens de Foire de Libramont: stand 24-06
Vraag meteen advies voor uw project en ontvang uw isolatiecheque van € 150.

Ook interessant