Buitenschrijnwerk

Deceuninck beloont slimme raam- en deurkiezers op Batibouw

Wie bouwt of renoveert, moet heel wat keuzes maken. Functionele en energetische keuzes, maar ook esthetische keuzes. Al die keuzes hebben invloed op het (ver)bouwbudget. Op Batibouw 2015 maakt Deceuninck de keuze voor de juiste ramen en deuren alvast makkelijker dan ooit. Nu de belastingsvermindering voor inbraakwerend schrijnwerk in Vlaanderen wegvalt, de Vlaamse renovatiepremie vervangen wordt door een belastingvermindering, woningen 10 jaar oud moeten zijn om van het verlaagd btw-tarief te kunnen genieten en de woonbonus in zijn huidige vorm verdwijnt, wil Deceuninck bouwers of verbouwers die op Batibouw 2015 voor slimme ramen en deuren kiezen een extra financieel duwtje in de rug geven. Deceuninck doet dit d.m.v. een cashback-actie waarbij je als particulier maar liefst tot 250 euro op je ramen of deuren in kleur terugbetaald krijgt.

In de eerste plaats bespaar je met ramen en -deuren van Deceuninck meer dan ooit op energie. Zo rust Deceuninck zijn profielen standaard uit met een meerkamersysteem. Bovendien zorgt de marktleider in pvc-profielen er dankzij de integratie van de unieke en revolutionaire Linktrusion-technologie binnen de gloednieuwe Zendow#neo-reeks meer dan ooit voor dat de koude buiten blijft en de warmte binnen. Met Linktrusion introduceert Deceuninck een alternatieve oplossing voor de standaard versterkingen uit gegalvaniseerd staal. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn: een zegen voor het milieu en voor uw energiefactuur. Met de energiecalculator op www.deceuninck.be kan je trouwens in enkele muisclicks berekenen hoeveel CO2 en hoeveel geld je met nieuwe ramen en deuren van Deceuninck uitspaart.

Ook op esthetisch vlak beantwoorden de ramen en deuren van Deceuninck aan alle wensen, zelfs die van de meest veel eisende bouwer of verbouwer. Zo zijn de profielen 70 mm diep waardoor de aanzichtbreedte smaller wordt, er een ruimer zicht naar buiten is en er meer licht binnenvalt. Verder zijn de Deceuninck ramen en deuren verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren: coatingkleuren met een matte satijnlook, houtimitaties… Om precies die kleur te kiezen die perfect bij jouw bouw- of renovatieproject past, stelt Deceuninck trouwens een heuse online-kleurensimulator voor. Deze laat toe om eenvoudig, snel en – bovenal – extreem waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren te simuleren. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie.

Tot 250 euro terugbetaald

Wie op Batibouw 2015 voor Deceuninck Zendow of Zendow#neo-ramen en -deuren in kleur kiest maakt een slimme keuze want je bespaart op energie, zonder in te boeten op design, comfort of kleur.

En wat meer is… Je portemonnee geniet mee. Want hoewel de belastingsvermindering voor inbraakwerend schrijnwerk in Vlaanderen wegvalt, de Vlaamse renovatiepremie vervangen wordt door een belastingsvermindering , woningen 10 jaar oud moeten zijn om van het verlaagd btw-tarief te kunnen genieten en de woonbonus in zijn huidige vorm verdwijnt, worden nog steeds heel wat fiscale stimuli voor goed isolerende ramen toegekend.

Daarbovenop geeft Deceuninck bouwers of verbouwers (in spe) zelf ook nog eens een extra financieel duwtje in de rug… Wie de stand van Deceuninck op Batibouw (stand 4.212) bezoekt, kan er het personeel aanspreken over de cashback-actie die Deceuninck op de Deceuninck Zendow- en Zendow#neo-serie in kleur voert. Dankzij deze actie krijgen particuliere bouwers en verbouwers bij aankoop van minimum 10 ramen en/of deuren in kleur tot maar liefst 250 euro terugbetaald. Bij aankoop van 5 t.e.m. 9 ramen in kleur is dit 100 euro. Alle info en voorwaarden zijn terug te vinden via www.deceuninck.be.

Ook interessant