Verbouwen

Beurs bouw & reno van start in Antwerpen (video)

Afgelopen zaterdag om 10:00 uur opende de beurs bouw & reno haar deuren in Antwerp Expo. Door het druilerige weer hadden de bezoekers en exposanten er veel zin in en dat was meteen te merken bij de opening van de beurs. Het was al meteen gezellig druk. De beurs omvat alle vier hallen van Antwerp expo. U krijgt er dan ook een heel ruim en gediversifieerd overzicht van alles wat de bouwsector op dit ogenblik te bieden heeft: bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, deuren, ramen, verwarming, elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda’s ...

Tijdens de eerste dag was ook Bouw & Wonen aanwezig op de beurs en maakte voor u het onderstaande videoverslag.



Gratis bouw & reno 2015 bezoeken?

Namens organisator Artexis mag Bouw & Wonen aan al haar bezoekers een gratis duoticket schenken. De tickets zijn geldig voor 2 personen, van maandag 12 tot donderdag 15 januari.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is dit formulier te downloaden, af te drukken, in te vullen en mee te nemen naar Antwerp Expo. Bij afgifte aan de ingang krijgt u gratis toegang tot de beurs!

Ook interessant