Buitenschrijnwerk

Nationale Kozijnenweken: Verklein het inbraakrisico in uw woning

Tot 31 oktober 2014 vinden de Nationale Kozijnenweken plaats. De Profel Selectdealers in Nederland ondersteunen de Nationale Kozijnenweken met een opvallende actie: 10% korting op alle nieuwe deuren en kozijnen óf een compleet gratis Anti-inbraakpakket. Maarten van Gerven van Profel Nederland: “Welke kozijnen en deuren men ook kiest, de consument haalt altijd éérsteklas kwaliteit in huis. Met naar keuze korting of inbraakbeveiliging. Het eerste is aantrekkelijk, maar het tweede onmisbaar!”

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte donderdag 11 september bekend dat ca. 12 procent van de Nederlanders denkt dat de kans groot is dat bij hen wordt ingebroken. Dat aantal stijgt al sinds 2008. Meer Nederlanders zijn bang voor inbraak.
De toename is volgens het CBS opmerkelijk, omdat het aantal inbraken de afgelopen jaren nauwelijks is toegenomen.
Woninginbraak kan een grote impact hebben op het gevoel van veiligheid. Maarten van Gerven: “Er zijn vreemden in huis geweest, ze hebben aan bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kan de consument er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in de eigen woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn een woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. Goed hang- en sluitwerk en goedgekeurde sloten zijn hierin onmisbaar. Onze deuren en kozijnen zijn niet alleen prachtig om te zien en makkelijk in onderhoud, maar ook uitermate inbraakwerend, zeker in combinatie met het Anti-inbraakpakket.”

Expertise van Profel Selectdealers

“Onze dealers zijn zeer professioneel, goed opgeleid en begeleiden consumenten in hun keuze naar de beste oplossing uit ons ruime assortiment. In de showroom van de Profel Selectdealers door heel Nederland wacht hen een onafhankelijk en professioneel advies”, aldus Maarten van Gerven. Hij benadrukt dat het niet alleen om kozijnen en deuren gaat, maar dat Selectdealers ook specialist zijn als het aankomt op schuifpuien, garagedeuren en mooi en altijd inbraakwerend beslag.

Unieke actie, alleen tijdens de Nationale Kozijnenweken

Consumenten die interesse hebben in de actie zijn van 12 september t/m 31 oktober welkom in de showrooms van de vele Profel Selectdealers door heel Nederland. Maarten van Gerven: “Zij profiteren tijdens de Nationale Kozijnenweken van deze speciale actie: 10% korting op alle nieuwe deuren en kozijnen óf een compleet gratis Anti-inbraakpakket.”

Ook interessant