Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2017

Fašabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel  

Fašabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel
Met Fašabrick ontwikkelde Wienerberger een totaaloplossing voor zowel het renoveren als isoleren van gevels. De doordachte combinatie van een isolatieplaat voorzien van wapeningsnet en mortellaag, afgewerkt met steenstrippen, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat. En vooral: een mooie en efficiŰnt isolerende gevel.
Tegen de achtergrond van de klimaatopwarming wil Vlaanderen iedere bestaande woning energiezuinig maken. De goedkoopste energie is die, welke niet gebruikt wordt. Aangezien bij een niet ge´soleerde woning 26% van de energie verloren gaat via de gevel, verdient het na-isoleren van de buitengevel aanbeveling.

Fašabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel

Isoleren aan de buitenkant

Een gevel na-isoleren aan de buitenkant levert de grootste voordelen op. Zo hoeven de bewoners hun woning niet te verlaten tijdens de werkzaamheden. Koudebruggen of bouwknopen worden tot een minimum herleid en de muren behouden een constante en aangename temperatuur.

2-in-1 gevelisolatiesysteem

Met Fašabrick krijgt de gevel tegelijk een efficiŰnte energiekuur Ún een esthetische facelift. De plaatsing verloopt eenvoudig. Het isolatiepaneel wordt verlijmd en daarna mechanische bevestigd. Na het dichten van de naden kunnen de steenstrippen meteen aangebracht worden.

Fašabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel

Een doordachte oplossing

Het isolatiepaneel uit geŰxpandeerd polystyreenschuim is reeds voorzien van een mortellaag met ingewerkt wapeningsnet. Dit verzekert een betere hechting van de steenstrippen en een snelle verwerking. Verder biedt Fašabrick ook nog een uitstekende waterdichtheid.

Grote architecturale vrijheid

Nagenoeg alle Terca en Desimpel gevelstenen (zowel handvorm als strengpers) zijn verkrijgbaar als steenstrippen, met behoud van hun voordelen: stootvast, duurzaam en esthetisch. Desgewenst kan men diverse patronen en een levendige structuur aanbrengen. Wie een strakke vormgeving verkiest, opteert voor de gelijmde look. Het resultaat valt hoe dan ook niet te onderscheiden van een klassieke baksteengevel.

Fašabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel

Fašabrick calculator / offerte tool

Het instrument bij uitstek om uw gevelrenovatie eenvoudiger te maken. Via de Fašabrick calculator kan u namelijk in enkele eenvoudige stappen bepalen welke en hoeveel materialen u zal nodig hebben om uw project te renoveren met Fašabrick of een offerte aanvragen bij ÚÚn van de Fašabrick verdelers. Aarzel niet om een kijkje te nemen, https://calculatie.fašabrick.be/
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
10 augustus 2017
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Isolatie


Producten voor Isolatie


Gerelateerde artikelen


Video`s over Isolatie


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba