Verwarming & Sanitair

Rotex condenserende gasketels ontvangen HR TOP label

Rotex condenserende gasketels ontvangen HR TOP label
Rotex, producent en leverancier van complete innovatieve en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, kondigt met trots aan dat hun gamma condenserende gasketels het kwaliteitslabel HR TOP heeft ontvangen, waarvoor ook premies worden toegekend.

Het HR TOP label is een Belgisch kwaliteitsetiket dat aan energiezuinige condenserende ketels op gas wordt toegekend. Het geeft aan dat de ketel beantwoordt aan alle reglementaire voorschriften die in België van toepassing zijn. Zo moet het minimale rendement van het toestel 96.3% bedragen en is ook de uitstoot van CO en Nox beperkt.

De gascondensatiesystemen van Rotex zijn allemaal ontwikkeld en vervaardigd volgens de meest recente verbrandings- en thermische technologieën, eenvoudig te installeren en te onderhouden, en met een excellente energie-efficiëntie. Het rendement van deze toestellen ligt hierdoor hoger dan 100%, waardoor ze ruimschoots aan het criteria van het HR TOP label voldoen.

Met dit label komen de Rotex condenserende gasketels nu ook in aanmerking voor de premies van het Vlaamse, Waalse en Brusselse Gewest! Het betreft een financiële tegemoetkoming die kan oplopen tot € 800.

Door te kiezen voor een energie-efficiënte gascondensatieketel kan men fors besparen op de energiefactuur en dankzij de premie is de terugverdientijd nóg korter dan voorheen.

Ook interessant