Terras en oprit

Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson

Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson
Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is? Dan was je bij het Twinson-gamma van Deceuninck – een serie tuin- en geveloplossingen vervaardigd uit een 100% recycleerbare en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke ‘look & feel’ van hout combineren met de voordelen van pvc – al langer aan het juiste adres. Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in pvc-houtcomposiet werd specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik.

Nu ben je dat meer dan ooit. Want de massieve terrasplank in Twinson die Deceuninck onlangs op Batibouw voorstelde, werd specifiek ontwikkeld voor intensief gebruikte terrassen, zowel frequent gebruikte tuinterrassen als druk belopen terrassen op commerciële of openbare locaties. De plank is bijzonder onderhoudsarm en rot- en splintervrij. Schimmelvorming is uitgesloten. Verder is de massieve terrasplank bijzonder slipresistent: ze wordt niet glad, ook niet bij regenweer. Gezien haar massieve samenstelling zet de terrasplank bovendien aanzienlijk minder uit, waardoor de opening tussen de planken minimaal is.

De massieve terrasplank van Deceuninck voldoet aan alle visuele en comforteisen van de hedendaagse architectuur: zij koppelt een warme en natuurlijke uitstraling aan een bijzonder aangename tactiliteit. De massieve terrasplank van Deceuninck is omkeerbaar en biedt zo de keuze uit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijde of een vlak geborsteld uiterlijk aan de andere zijde. Daarnaast is er keuze uit 6 verschillende kleuren - van walnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen.

Ook interessant