Terras en oprit

Duurzame terrasbekleding met respect voor de natuur (video)

Voor de een is het design het belangrijkst, voor de ander het onderhoudsgemak of de veiligheid. Vast staat dat houtcomposiet voor het terras zoveel troeven heeft dat het in elk project past. Pvc-houtcomposiet is een innovatief materiaal dat hout en pvc mixt en zo het beste van twee werelden biedt. PVC-houtcomposiet wordt gemaakt van hout en PVC. De voordelen van die twee materialen worden gecombineerd in één nieuw basismateriaal. Je krijgt de warme, natuurlijke look van hout, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc.



Het materiaal is 100% recycleerbaar en biedt daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. De natuurlijke look past in elke tuin en er zijn tal van mogelijkheden op vlak van kleuren. De planken bestaan in een versie van 140 mm of 210 mm breed. Bij de 140 mm plank is de ene zijde grof gegroefd en de andere zijde fijn gegroefd, bij de 210 mm plank is de ene zijde eveneens grof gegroefd, maar de andere zijde vlak gegroefd. Afhankelijk van de look die je voor ogen hebt, maak je je keuze. De smalle plank is beschikbaar in acht natuurkleuren, de brede plank in vier kleuren.

De planken van houtcomposiet lenen zich niet alleen uitstekend voor een aangenaam terras, maar ook voor een omheining.

Duurzame terrasbekleding met respect voor de natuur

Deze tuinschermen bieden een uiterst stevige schutting in een van de vele natuurkleuren. De maximale hoogte is 1,84 m en de bijbehorende palen zijn beschikbaar in geanodiseerd aluminium of geanodiseerd zwart. Een onderhoudsarme omheining waarvan je geniet met de hele familie.

Vraag een gratis plaatsingsofferte, brochure of staal!

Voor een erkend verdeler, plaatser of installatiegids voor doe-het-zelvers, kijk op de website van Deceuninck

Duurzame terrasbekleding met respect voor de natuur

Ook interessant