Nieuwbouw

Officiële start bouw voor Hoogeland Twins te Naaldwijk

Officiële start bouw voor Hoogeland Twins te Naaldwijk
Dinsdag 19 september heeft wethouder Th. Duijvestijn van de gemeente Westland onder toeziend oog van toekomstige bewoners en professioneel betrokkenen het eerste beton gestort als symbolische start van het project Hoogeland Twins te Naaldwijk.

Het project kent al een lange historie en na een langzame opstart voor het project met een andere ontwikkelaar is in 2015 het project nieuw leven ingeblazen door een andere benadering te kiezen die gericht is op hoge duurzaamheidsambities. VORM Ontwikkeling heeft het plan opgepakt en in 2016 is de verkoop voorspoedig van start gegaan. Alle woningen in het plan zijn reeds verkocht.

De hoge duurzaamheidsambities uiten zich onder andere doordat de appartementen zijn ontwikkeld als NOM(Nul Op de Meter) appartementen. De gebouwen hebben daarnaast een stoere industriële architectuur. Het ontwerp kenmerkt zich verder door de grote glas vlakken, waardoor het lichte woningen zullen worden. Het project is ontworpen door architectenbureau Wubben Chan uit Monster.

Officiële start bouw voor Hoogeland Twins te Naaldwijk

In opdracht van VORM Ontwikkeling is de realisatie van het project in handen van Waal Bouw uit Vlaardingen. De prognose voor de oplevering van het project is medio 2018.

Ook interessant