Isolatie

Hoe kan ik voldoen aan de BEN (Bijna-EnergieNeutraal) eisen?

Hoe kan ik voldoen aan de BEN (Bijna-EnergieNeutraal) eisen?
BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en ook de rest van Europa. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Zo win je meteen de strijd tegen de energiefactuur en is je woning meer waard.

Recticel Insulation engageert zich al jaren als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De kwalitatieve isolatieoplossingen van Recticel Insulation hebben een hoge isolatiewaarde en lenen zich perfect om een bijna-energieneutrale (BEN) woning te bouwen. Dé energiezuinige woning van de toekomst bouwt u vandaag al met Recticel Insulation.

Om aan de BEN eisen te voldoen en de woning niet noodzakelijk duurder te maken zoekt iedereen in de bouwwereld naar innovatieve producten en oplossingen. De isolatiespecialist Recticel Insulation investeert continu in research & development van nieuwe toepassingen en oplossingen. De ontwikkeling en het op punt stellen van L-ments, het nieuwe zelfdragende en thermisch isolerende daksysteem, heeft ruim twee jaar in beslag genomen maar Recticel Insulation is ervan overtuigd met dit systeem een toekomstvaste dakoplossing te bieden die meteen ook komaf maakt met de minpunten van bestaande dakelementen.

Hoe kan ik voldoen aan de BEN (Bijna-EnergieNeutraal) eisen?

Waarom zou je tot 2021 wachten om BEN te bouwen als je dat nu al probleemloos kan? Zo win je immers meteen al de strijd tegen de energiefactuur en is je woning later veel meer waard. Bovendien kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli.

Maak kennis met de bouwcoach BEN op www.iedereenBEN.be en bouw vandaag een woning die al beantwoordt aan de normen van morgen. Het ultieme doel? Iedereen BEN!

Hoe kan ik voldoen aan de BEN (Bijna-EnergieNeutraal) eisen?

Ook interessant