Nieuwbouw

Feestelijke start bouw Your New Life in het Gooi

Feestelijke bubbels op de bouwplaats van de nieuwste woonwijk van Blaricum, BlaricummerMeent! Niet alleen om te proosten maar ook om feestelijk een heipaal te dopen. Samen met de toekomstige bewoners, wethouder Anne-Marie Kennis en de aannemer Aalberts Bouw vierde ontwikkelaar Blauwhoed de start bouw van de eerste woningen in fase 3. Weer een nieuwe fase van het nieuwbouwproject Your New Life in het Gooi is in aanbouw.

In de derde fase is er een ruime keus, met zes verschillende woningtypen. De ontworpen bungalows, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen liggen verstrooid in het project en geven de buurt daarmee een gevarieerd karakter. De woningtypen Cottage en Cottage XL zijn binnen het concept Haaks Wonen ontwikkeld.

Derde fase in aanbouw

Het dopen van de heipaal, door wethouder Anne-Marie Kennis van de gemeente Blaricum, gaf dinsdag het startsein voor de bouw van de eerste 19 luxe eengezinswoningen in de derde fase van het nieuwbouwproject Your New Life. Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners werd het lint aan de champagnefles door de wethouder doorgeknipt. Maar de fles was niet zomaar stukgeslagen. Een tweede poging, met een extra slinger aan de fles, was nodig om de heipaal feestelijk te dopen.

Het diverse woningaanbod in BlaricummerMeent trekt een gevarieerde doelgroep aan, in de leeftijd van 27 tot 74 jaar. Het creëert een levendige buurt wat al zichtbaar was tijdens de start bouw. De enthousiaste toekomstige bewoners hadden veel contact met elkaar. Een geslaagd feestje, mede door het droge weer. De bouw van de woningen wordt gedaan door Aalberts Bouw.

Ervaar de ruimte van Haaks Wonen

De woningtypen Cottage en CottageXL in fase 3 van Your New Life in het Gooi zijn binnen het concept Haaks Wonen ontwikkeld. In deze bijzondere huizen hebben bewoners extra veel ruimte op de begane grond én de verdieping doordat de huizen op een slimme manier aan elkaar gekoppeld worden, gebruikmakend van elkaars beuk. Dit zorgt voor een zeer ruime woonbeleving en een veelheid aan indelingsopties.

Feestelijke start bouw Your New Life in het Gooi
Artist impressie van de Cottage Twee-onder-één-kapwoningen in fase 3 van Your New Life in het Gooi

Om geïnteresseerden de ruimte die Haaks Wonen biedt te laten ervaren heeft Blauwhoed 360 graden-panorama’s laten maken die met een virtual reality 3D-bril te bekijken zijn. “Met de 3D-bril op lijkt het net alsof je al in je nieuwe huis staat en ervaar je de ruimte van Haaks Wonen pas echt”, aldus verkoopmanager Kees Peter Groot van Blauwhoed. De 3D-bril is bij de makelaar van Your New Life in het Gooi, Meijberg, op te zetten.

Ook interessant