Nieuwbouw

Officiële inhuldiging en opening woonproject Belisa in Bilzen

Op 27 juni 2015 heeft burgemeester Frieda Brepoels woonproject Belisa in Bilzen officieel opgeleverd. De inhuldiging vond plaats in de binnentuin van het project in de Sint-Lambertuslaan 44, samen met de eerste officiële sleuteloverhandiging aan de eerste bewoner. Belisa omvat één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, tuinappartementen en ruime penthouses, ideaal voor zowel starters als 50-plussers. Alle appartementen zijn voorzien van alle comfort, een stijlvolle afwerking en een groot terras. Bovendien zijn ze goed bereikbaar: vlakbij het centrum en openbaar vervoer. Het ontwerp van Belisa werd getekend door het gerenommeerde architectenbureau Conix RDBM Architects die hiermee – samen met Skyline Limburg – de architectuurwedstrijd van de stad Bilzen in 2011 won. Belisa leent zich voor eigen bewoning of als investering. Reeds 65 appartementen hebben een koper gevonden.

Appartementen Belisa

‘Belisa’ omvat in totaal 98 prachtige nieuwbouwappartementen waarvan 60 in het eerste gebouw en 38 in het tweede gebouw. Wat de Belisa-appartementen zo uniek en welbedacht maakt, is dat iedere vierkante meter functioneel benut wordt en er een buitengewone zorg besteed werd aan de indeling. Zo heeft een team van interieurarchitecten de appartementen praktisch ingedeeld zodat men een fantastische ruimtebeleving ervaart. Daarnaast baden ook alle ruimtes in het licht dankzij de ingenieuze architectuur. Ook wordt een hoogstaande bouwkwaliteit gegarandeerd door aannemer Interbuild die hiervoor erkend is (klasse 8) en werd er gebruik gemaakt van lage-energietechnieken. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een ruim leefterras van minimaal 3x3 en zijn ze allen dusdanig geconcipieerd dat de leefruimte uitgeeft op een magnifieke, groene omgeving.

Officiële inhuldiging en opening woonproject Belisa in Bilzen
Foto Johnny Geurts @HBVL

Zo bevestigt Michel Delva van Skyline Limburg: “Het unieke van de Belisa-appartementen moet je ‘live’ ervaren om het vernuftige ontwerp te vatten. De toplocatie, de doordachte architectuur en de superieure afwerking zorgen voor dé perfecte woonomgeving. Het is dus zeker de moeite waard om langs te komen.”

Prijzen

Belisa-appartementen zijn verkrijgbaar vanaf € 199.000[1]. In deze prijs zit de volledige afwerking van het appartement ingerekend. Indien men als bewoner of investeerder additionele wensen heeft, kan dit geregeld worden op maat van de eigenaar. Zo kan men de appartementen volledig laten personaliseren van indeling tot afwerking. Voor de afwerking kan men zich overigens laten bijstaan door het technische team van Skyline Limburg waaronder een bouwkundig ingenieur en een interieurarchitect. Als investeerder kan men ook beroep doen op de verhuurdienst van Skyline Limburg2. Als huurder kan men een éénslaapkamerappartement huren vanaf € 575 en een tweeslaapkamerappartement vanaf € 675.

Officiële inhuldiging en opening woonproject Belisa in Bilzen

Status werken

Binnenkort start men met de afwerking van het tweede gebouw. De voltooiing zal zorgen voor een absolute opwaardering van de Sint-Lambertuslaan. De skyline van Bilzen zal binnenkort namelijk getekend worden door twee prachtige, nieuwe gebouwen met de herkenbare grote spitse balkons zoals het Antwerpse woonproject ‘Hoopnatie’, ook van de hand van Conix RDBM Architects, dat als locatie voor de film ‘De Loft’ fungeerde. De twee gebouwen omarmen als het ware een mooie, groene verkeersvrije esplanade en fungeren als een soort poort naar de stad.

Voor meer info: www.skylinelimburg.be

Ook interessant