Nieuwbouw

Wat brengt Batibouw 2015?

Wat brengt Batibouw 2015?
Op een druk bijgewoonde persconferentie stelde Batibouw-organisator Geert Maes de thema’s, evenementen en toekomstige blikvangers van de editie 2015 voor. Het aftellen naar de 56ste Batibouw is dus begonnen. Van donderdag 26 februari tot en met zondag 8 maart 2015 opent ’s lands grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector opnieuw de deuren. Bijna 1.000 exposanten stellen er hun meest innovatieve producten voor, waardoor alle paleizen van Brussels Expo gevuld zullen zijn.

Als men elk Heizelpaleis als een beurs ziet, kan men zelfs spreken van 12 complete beurzen, elk met hun eigen thema; van ruwbouw over sanitair tot verwarming en domotica. Zowel wie het groots ziet en een ambitieus nieuwbouw- of renovatie-project wil aanvatten, als wie bijvoorbeeld gewoon op zoek is naar een upgrade van de keuken of badkamer, kan op Batibouw terecht. Op de beurs is er met andere woorden voor elk wat wils, in welke fase van zijn of haar project de bezoeker ook zit.

Thema’s

Drie thema’s zullen als rode draad doorheen de beurs lopen: ‘Start to renovate’, kostenoptimaal bouwen en het digitale huis.

Lees alles over de drie thema's via deze link.

Evenementen

De vele evenementen, seminaries en persconferenties die tijdens Batibouw worden georganiseerd zorgen naar goede gewoonte voor de nodige animo en interactiviteit, en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Lees alles over de evenementen van Batibouw 2015 via deze link.

Ook interessant