Verbouwen

bis 2014 geeft jonge ondernemers een podium: JONG!

Het is niet makkelijk om als startend bedrijf uit de bouwsector de broodnodige naambekendheid en klanten te werven. Daarom geeft bis dit jaar een duwtje in de rug aan ambitieuze jonge ondernemers die zichzelf en hun bedrijf in de kijker willen zetten. In het project JONG! in hal 7 werden voor hen 7 betaalbare en originele stands gereserveerd: zeven zeecontainers!

JONG! = 7 stands in hal 7
De volgende 7 jonge bedrijven werden geselecteerd om deel te nemen aan deze eerste editie van JONG!

KDS Consult, stand JONG! 1
KDS CONSULT uit Beveren is gespecialiseerd in het isoleren van nieuwe én bestaande woningen. Zowel voor dak-, vloer- als gevelisolatie kan u bij hen terecht. Daarnaast verzorgen zij ook volledige zolderinrichtingen. Zij komen graag ter plaatse voor een gratis offerte.
Info: 0488 10 11 71
www.kdsconsult.be
info@kdsconsult.be

VERROEYE, stand JONG! 2
Verroeye Roof solutions is een dynamisch dakwerkersbedrijf uit Zulte, op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen. Zowel voor de kwalitatieve afwerking van platte en hellende daken, als voor het waterdicht maken van funderingen, vijvers en zwembaden kan je op hen een beroep doen.
Info: 0499 10 32 02
www.verroeye.be
info@verroeye.be

ISOCRAFTS, stand JONG! 3
IsoCrafts specialiseert zich in het efficiënt isoleren en compartimenteren van woningen en bedrijven. Zowel hun isolatiepanelen als hun scheidingswanden (beide van geëxtrudeerd polystyreenschuim) zijn snel en eenvoudig te monteren.
Info: 0468 10 21 80 en 0494 91 80 32
www.isocrafts.com
info@isocrafts.com

Den Ouden Tegel, stand JONG! 4
Den Ouden Tegel verkoopt handgemaakte cementgebonden vloertegels en zelliges, handgemaakte muurtegels. Het aanbod omvat meer dan 850 verschillende motieven en is daarmee het grootste van heel Europa!
Info: 03 326 54 64
www.denoudentegel.be
info@denoudentegel.be

Vlaanderen Groen, Stand JONG! 5
Vlaanderen Groen is een sterk groeiend en solvabel installatiebedrijf, actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Met een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers leveren ze kwalitatieve, zorgeloze oplossingen voor duurzame energie in huis en kantoor.
Info: 0800 96 480
www.vlaanderengroen.be
info@vlaanderengroen.be

HEAT SERVICE, stand JONG! 6
Heat-Service uit Waardamme is een jong, enthousiast bedrijf dat is toegespitst op zowel sanitaire als verwarmingsinstallaties. Een badkamer inrichten of renoveren een verwarmingstoestel vervangen, hernieuwbare energie...het kan allemaal.
Info: 0473 50 13 51
www.heat-service.be
info@heat-service.be

MAKU Interieur, stand JONG! 7
Maku is een jong en dynamisch interieurbedrijf uit Melle. Alles wordt bij hen op maat gemaakt in het atelier en met zorg geplaatst: van inbouwkasten, keukens en dressings, tot bibliotheekkasten en tv-meubels. Voor iedere klant maken ze een uniek ontwerp.
Info: 09 231 09 00
www.maku.be
info@maku.be

Ook interessant