Duurzaam Bouwen

Wouter Beke zet PIDbox in elkaar op Dag van de Ondernemer

Twee jaar geleden kroonde UNIZO Limburg de derde vrijdag van november tot ‘Dag van de Ondernemer’. Op die dag worden ondernemers in de bloemetjes gezet voor hun durf en doorzettingsvermogen die het ondernemerslandschap sterk hebben gekleurd. Om aan den lijve te ondervinden wat het ondernemerschap inhoudt, lopen enkele Limburgse politici die dag ook stage bij verschillende bedrijven. Vrijdag 20 november is het opnieuw zover.

Ilumen

Partijvoorzitter van CD&V en burgemeester van Leopoldsburg Wouter Beke krijgt de eer om kennis op te doen bij ingenieursbureau Ilumen in Tessenderlo. Ilumen zette onlangs een wereldprimeur achter zijn naam door de ontwikkeling van hun PIDbox. Dit toestel wordt aangesloten op de zonnepaneleninstallatie, herstelt aangetaste zonnepanelen en verlengt zo de levensduur van de hele installatie. Uit studies is eveneens gebleken dat dit toestel op alle types PVinstallaties een rendementswinst boekt en zodus uw zonnepanelen nieuw houdt.
“We zijn vanzelfsprekend erg trots op deze verwezenlijking. Daarom gaan we Wouter Beke ook de kans geven om de handen uit de mouwen te steken, want hij krijgt de kans om zelf zo’n PIDbox in elkaar te steken”, aldus Ismaël BenAlLal, project manager bij Ilumen.

Ook interessant