Duurzaam Bouwen

Eerste deelnemers FSC Project Awards 2015 bekendgemaakt

Via de ‘FSC Project Awards’ wil FSC België in oktober 2015 in diverse categorieën het ‘beste’ project waarbij substantieel gebruik gemaakt werd van FSC gecertificeerd hout in de kijker zetten. De 4 categorieën waarin een FSC award uitgereikt wordt zijn: ‘Projectbouw’, ‘Publiek gebouw’, ‘Particulier gebouw’ en ‘Buiteninfrastructuur’. Deze laatste categorie 'Buiteninfrastructuur' bijt de spits af met de lancering van de eerste 4 reeds aangemelde projecten, die men kan ontdekken met meer details op de website van FSC Belgium. In de komende weken worden ook de drie andere categorieën een voor een gelanceerd. Nieuwe aanmeldingen kunnen nog tot 15 september en zullen systematisch toegevoegd worden.

De winnaars worden bekend gemaakt op 20 oktober 2015, tijdens het event voor het 10 jarig bestaan van FSC België op de vakbeurs Prowood 2015 in Gent, waar ze hun award in ontvangst kunnen nemen.

Bent u ook betrokken bij een project met FSC hout, en/of wil u meer informatie over de 'FSC project awards' dan vindt u hieronder meer informatie.

Klik hier voor meer info over de aankondiging, voorwaarden & deelname en reeds de eerste inzendingen.

Ook interessant