Keukens

bis 2015: bulthaup in botanische sferen

bis 2015: bulthaup in botanische sferen
De keukens van bulthaup zijn veelzijdig en sluiten moeiteloos aan bij verschillende woonstijlen. Bekijk op de Bis-beurs van 3 tot 11 oktober in Flanders Expo hoe de keukens het doen in combinatie met een van de grootste trends van dit moment: een botanische setting. De comfortabele keukens van Bulthaup kregen een minimalistische vormgeving mee en doorstaan moeiteloos de tand des tijds.

b1 – puur en toegankelijk

Een pure keuken die in zijn eenvoud een ster wordt. Geen uitgesproken design, maar wel uitgesproken comfort en kwaliteit. De b1 spreekt een groot publiek aan door zijn democratische vormgeving, maar is technisch geavanceerd en helder qua structuur en functionaliteit. Als je geen concessies wilt doen op het vlak van kwaliteit en afwerking, dan is b1 de keuken voor jou.

bis 2015: bulthaup in botanische sferen

b3 - passend als een maatpak

De b3 van bulthaup zou je kunnen vergelijken met een maatpak dat net zo lang gedecoupeerd en versteld wordt tot het perfect past. Een inrichtingssysteem met eindeloze mogelijkheden, zowel wat algemene stijl als inrichting van de binnenkant betreft. Die onbeperkte vrijheid van ontwerpen, maakt leven, werken en wonen in de keuken - het kloppende hart van de woning - gemakkelijker. De elegante vormgeving van de b3 ontdek je op de Bis-beurs in de uitvoering met laminaat en donker aluminium.

bis 2015: bulthaup in botanische sferen

Bezoek bulthaup op bis 2015 op stand 1451

Ook interessant