Bedrijfsnieuws

BIK Woningen en Belim Bouwteam gezamenlijk op BIS

Zaterdag 6 oktober is de jaarlijkse BIS-beurs in Flanders Expo te Gent van start gegaan. BIK Woningen is samen met Belim Bouwteam opnieuw vertegenwoordigd met een gezamenlijke stand in hal 1 (n°1361). Je kan er terecht voor info over de recentste nieuwbouwprojecten in uw regio, het laatste nieuws op vlak van nieuwbouw, energiezuinig bouwen en renovatie.

Nieuwbouw en renovatie
BIK woningen en Belim Bouwteam behoren samen tot de top 5 in de sector van de sleutel-op-de-deurwoningen in België. Beiden zijn gespecialiseerd in traditionele nieuwbouw met elk hun eigen accenten. “Er wordt telkens volledig op maat van de klant gewerkt, zowel op vlak van architectuur als de afwerking. Bij BIK is er keuze uit 3 afwerkingsgamma’s die onderling combineerbaar zijn. Bij Belim wordt het lastenboek als het ware samengesteld tijdens de voorontwerpfase. We noemen Belim onze premium-afdeling waar alles mogelijk is.” zegt Eric Hoebeeck, sales manager van BIK Woningen en Belim Bouwteam. “Je kan bij ons ook terecht voor een lage energiewoning of een passiefbouw. Zo kan je nu reeds een woning bouwen die voldoet aan de strengere verplichtingen van 2014. En sinds kort zijn we ook actief op de renovatiemarkt. Door onze jarenlange ervaring in de nieuwbouw brengen wij elke opknapbeurt, uitbreiding of totaalrenovatie tot een goed einde.”

BIK Personal Home Planner
“Bouwen vergt heel wat planning en coördinatie.” vervolgt Hoebeeck. “Vaak ligt hier het zwakke punt van de nieuwbouwsector. BIK wil juist de klemtoon leggen op die planning, service en communicatie. Daarom ontwikkelden wij de BIK Personal Home Planner. Hiermee kan elke klant zijn nieuwbouwproject op iPad volgen. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van de evolutie van je werf. En de iPad, die krijg je er van ons gewoon gratis bij.”

Wonen in de rand rond Gent
BIK en Belim bouwen nieuwbouwwoningen op een perceel bouwgrond van de klant of op één van de percelen die ze zelf in portefeuille hebben. “We beschikken over een ruim aanbod van méér dan 300 percelen bouwgrond. Een belangrijk deel hiervan ligt in de ruime omgeving rond Gent. Daarom organiseren we op woensdag 24 oktober, samen met ons zusterbedrijven Woningbouw Huyzentruyt een contactavond met als thema ‘Wonen in de rand rond Gent’. Die avond zullen een 8-tal woonprojecten met méér dan 150 woningen in de ruime regio rond Gent uitgebreid toegelicht worden. Zo zijn er onder meer bouwgronden en woningen te koop in Drongen, Oostakker, Scheldewindeke, Melle, Merelbeke enz. “, aldus nog Hoebeeck. Afspraak woensdag 24/10 in Seminariecentrum Nieuwgoed, Grotesteenweg Zuid (N60) 8 te Zwijnaarde. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18 en 21u.

Kijkwoning Oosterzele
Ben je nog op zoek naar nieuwe en verrassende ideeën voor jouw eigen woning? Dan kan je terecht in één van de 4 kijkwoningen of de toonzaal van BIK. “Kijkwoningen zijn inderdaad een interessante inspiratiebron voor kandidaat-bouwers. Daarom starten wij dit najaar met de bouw van een nieuwe kijkwoning te Oosterzele. Nieuwsgierigen kunnen de 3D en de stijl van de woning reeds ontdekken op www.kijkwoningoosterzele.be. Er is zelfs een wedstrijd aan verbonden waarmee je kans maakt op een iPad!” besluit Hoebeeck.
Build for Life