Algemeen

Wienerberger wint de Batibouw Communication Award

Wienerberger wint de Batibouw Communication Award
Na afloop van de eerste professionele beursdag werden donderdagavond de Batibouw Communication Awards uitgereikt. De Communication Awards worden toegekend door een onafhankelijke jury samengesteld uit professionals uit de communicatie- en beurssector. De Communication Award voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie gaat dit jaar naar Wienerberger. Hiermee werd Wienerberger meer specifiek bekroond voor haar renovatiecampagne.

Renovatiecampagne
Batibouw is voor Wienerberger het startschot van haar renovatiecampagne. Bouwmaterialenfabrikant Wienerberger stelt doeltreffende
oplossingen voor die garant staan voor een duurzame, energiezuinige en tegelijk esthetische renovatie. De correcte materiaalkeuze is bij iedere renovatie essentieel.

In de renovatiecorner op de stand worden aan de hand van realistische maquettes met vóór/na-situatie doeltreffende renovatie-oplossingen voorgesteld. Wienerberger biedt de meest pure oplossingen voor dak en gevel: gevelsteenstrippen, het StoTherm Brick na-isolatiesysteem, smalle Eco-brick gevelstenen, dak- en gevelbekleding met kleipannen, KoraFleece onderdakfolies … In primeur ook de nieuwe Façatile, een vlakke kleipan speciaal ontwikkeld als eigentijdse gevelbekleding.
Bij iedere maquette toont een display alle details en uitleg van de gebruikte materialen en systemen.

Ook de nieuwe renovatiegids die in de renovatiecorner uitgedeeld wordt, laat de lezer aan de hand van 16 boeiende en rijk geïllustreerde reportages kennis maken met de keramische renovatieoplossingen.

Renovatie actie
Iedere particuliere verbouwer die op de beurs door de Wienerberger fotograaf gefotografeerd wordt met de renovatiegids in een Wienerberger beurstas, maakt kans om 500€ aan bouwmaterialen te winnen voor zijn renovatie. De foto’s zijn iedere dag te bezichtigen op de Facebook pagina van Wienerberger en op 15 maart 2012 worden dan de 11 winnaars hierop bekendgemaakt.

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 1-11 maart 2012
Stand 309 in hal 5
Build for Life