Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 24 maart blijft het droog en krijgen we, na het verdwijnen van het eventuele ochtendgrijs, overal een zonnige dag met hoge wolkensluiers. We halen maxima tussen 10 graden in de Ardennen en 13 of 14 graden in Vlaanderen. De wind is matig en aan zee soms vrij krachtig uit noordoost. Vanavond en vannacht wordt het vrijwel helder, op enkele hoge wolkensluiers na. De temperaturen dalen tot lokaal 0 graden in de Ardennen, tot 3 of 4 graden in het centrum en tot 5 graden aan zee. Er staat een matige wind uit het oostnoordoosten.

Zaterdag wordt het zonnig met in de loop van de dag hoge wolkensluiers vanaf het noorden. De maxima liggen rond 10 graden in de Hoge Venen, rond 12 graden aan zee en rond 13 of 14 graden in het centrum. Er waait een matige tot vrij krachtige noordoostenwind die het zo'n 7 graden frisser doet aanvoelen. Er zijn windpieken mogelijk tot 50 à 55 km/h.

Zondag is het eerst zonnig, maar vooral in het noorden kan het later soms bewolkt worden. Het kwik stijgt tot rond 13 graden bij een matige wind uit de noordoostelijke sector.

Van maandag tot en met donderdag krijgen we veel zon. Woensdag moeten we waarschijnlijk rekening houden met meer bewolking. Maandag liggen de maxima nog rond 13 graden bij een zwakke tot matige noordoostenwind. Vanaf dinsdag draait de wind tussen zuid en zuidwest en wordt het langzaamaan warmer met donderdag mogelijk temperaturen tot 18 of 19 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
24 maart 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2017
BIS 2016
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba