Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 14 augustus krijgen we, na het verdwijnen van het ochtendgrijs, mooi en rustig weer met brede opklaringen. In de loop aan de dag vormen zich een aantal stapelwolken. Op het Ardense reliŰf valt daaruit mogelijk een bui, elders blijft het waarschijnlijk droog. Er waait een zwakke bries uit zuidoost, draaiend naar zuid. Aan de kust steekt op het einde van de dag tijdelijk een zeebries op. We genieten van zomerse temperaturen met waarden van 21 tot 23 graden in de Ardennen en van 24 tot 26 elders in het land.

In de loop van de avond verdwijnt de meeste bewolking maar later in de nacht komen er vanuit het zuiden stilaan hoge en middelhoge wolkenvelden binnen drijven. De minima schommelen overal rond 15 Ó 16 graden. De wind is eerst nog zwak en veranderlijk en wordt later soms matig uit zuid tot zuidoost.

Dinsdag neemt de bewolking al vlug toe vanaf het zuidwesten en volgen er buien met kans op onweer. In de loop van de namiddag wordt het in het westen droog met opklaringen. De maxima liggen tussen 22 graden aan de kust en in de Ardennen en 27 graden in de Kempen. De wind waait eerst zwak tot matig uit zuidelijke richtingen en later matig uit zuidwest tot west.

Woensdag is het rustig en vrij mooi met stapelwolken en hoge wolkenvelden, en maxima rond 23 graden.

Donderdag is het gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt met enkele buien. Later op de dag bereikt een regenzone het westen. Maxima rond 23 graden.

Vanaf vrijdag is het wisselvallig en vrij koel met regelmatig regen of buien, vooral zaterdag mogelijk ook met onweer. Zondag lijkt de kans op neerslag kleiner. De zuidwesten- tot westenwind waait soms vrij krachtig tot krachtig, en de maxima dalen naar waarden rond 20 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
14 augustus 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba