Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 27 juni wordt het wisselend tot zwaarbewolkt. In de voormiddag krijgen we hoofdzakelijk in de zuidelijke landshelft perioden met regen of enkele buien; elders valt er hier en daar wat regen. In de loop van de namiddag ontwikkelen er zich in vele streken buien. Plaatselijk zijn die buien hevig met onweer en flink wat neerslag in korte tijd. De maxima liggen tussen 22 graden aan zee en 26 graden in Belgisch Lotharingen. Er waait een meestal matig wind uit oostelijke richtingen.

Vanavond is het wisselvallig met fikse buien. Plaatselijk onweert het en valt er veel neerslag. Volgende nacht verlaten de meeste onweersbuien ons land via de Nederlandse grens. Het wordt dan vaak droog en wisselend tot zwaarbewolkt. Op het einde van de nacht vallen er over het zuidoosten van België opnieuw buien met kans op onweer. De minima schommelen tussen 16 en 19 graden. De matige zuidoostelijke wind ruimt naar het zuidwesten.

Woensdag begint op de meeste plaatsen grijs, maar in de loop van dag krijgen we meer opklaringen. We verwachten enkele buien, vooral over het oosten van het land, waar het kan onweren. Normale maxima voor de tijd van het jaar, met waarden tussen 19 graden aan de kust en in de Ardennen, en 24 graden in de Kempen. De matige zuidwestenwind ruimt naar west, aan de kust naar westnoordwest. Ten zuiden van Samber en Maas blijft de windrichting voornamelijk zuidwest.

Donderdag en vrijdag verwachten we veel wolken met perioden van regen of buien, eventueel met enkele donderslagen. De maxima klimmen op de meeste plaatsen niet hoger dan 20 graden. De wind blijft overwegend matig waaien uit west tot zuidwest.

Zaterdag ruimt de wind naar west tot noordwest. Aanvankelijk regent het, later overdag wordt het mogelijk overwegend droog. De koele maxima liggen tussen 12 en 19 graden. Zondag vallen er enkele buien of soms wat regen bij maxima rond 20 graden.
Maandag blijft het mogelijk droog met opklaringen
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
27 juni 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Dossier sanitair
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba