Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 16 juni is het eerst nog wisselend bewolkt, in de loop van de dag wordt het soms zwaarbewolkt met een kleine kans op een bui over het noordoosten. Aan zee blijft het zonniger. De maxima schommelen tussen 16 graden in de Hoge Venen en 21 of 22 graden in het centrum. Er waait een matige, aan zee soms een vrij krachtige wind uit west ruimend naar noordwest.
Vanavond worden de opklaringen breder. Vannacht verschijnen er lage wolken vanaf het noordwesten. Over het zuidoosten blijven de opklaringen breder tot het einde van de nacht. De minima schommelen tussen 10 graden in de Hoge Ardennen en 16 graden over het noorden en het westen. De wind is zwak, aan zee meestal matig, uit westelijke richtingen.

Zaterdag verwachten we vrij veel lage wolkenvelden maar blijft het droog. Aan zee is het later vrij zonnig. De maxima liggen rond 25 graden in het centrum, aan zee rond 21 graden. Er waait een zwakke en aan zee soms een matige noordnoordwestenwind.

Zondag is een zonnige zomerdag met maxima rond 27 graden in het centrum. Aan de kust is het enkele graden koeler door een zeebries.

Maandag wordt het opnieuw zonnig en zeer warm met maxima rond 30 graden in het binnenland. Aan zee is het in de namiddag koeler door een zeebries. Dinsdag zijn er meer hoge wolkenvelden met tegen de avond kans op een lokale bui. Met maxima rond 29 graden blijft het warm, maar aan de kust is het gevoelig frisser door een matige noordenwind. Woensdag verloopt wisselend bewolkt met een beperkte kans op neerslag. Een noordoostenwind zorgt voor een afkoeling maar het kwik klimt toch nog tot 24 graden in het centrum.
Donderdag lijkt het opnieuw droog te blijven bij maxima rond 26 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 juni 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba