Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 17 maart trekt een zwakke regenzone snel van noordwest naar zuidoost over het land. Het is dus eerst zwaarbewolkt met soms wat lichte regen of motregen. Reeds in de voormiddag verschijnen er vanaf de kust mooie opklaringen, die na de middag ook de andere regio's bereiken. De maxima liggen tussen 6 en 11 graden. De wind waait matig uit west tot noordwest, krimpend naar het westen en aanspannend. Aan zee waait hij vrij krachtig met rukwinden tot 60 km/h.

Deze avond neemt de bewolking opnieuw toe vanaf de kust en 's nachts valt er matige regen. Er staat een matige tot vrij krachtige wind met rukwinden tot 60 km/u, aan zee soms tot 70 km/u. De minima liggen tussen 3 en 8 graden.

Zaterdag is het zwaarbewolkt met regen of motregen bij tussenpozen. Vooral over het noorden en het oosten kan het aanhoudend matig regenen. De wind waait matig tot vrij krachtig, en aan zee soms krachtig, uit het westen. Er is kans op rukwinden rond 60 km/h. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden.
Zondag is er veel bewolking, maar de neerslag wordt minder frequent. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuidwest tot west, met rukwinden tot 60 of zelfs 70 km/h.

Maandag en dinsdag blijven we onder invloed van een golvende storing. We moeten dus rekening houden met veel bewolking en neerslag. Vanaf woensdag stroomt koudere lucht uit het noorden naar onze regio. De neerslag kan in de Ardennen winters worden.
De maxima liggen tot maandag rond 11 of 12 graden. Daarna verliezen we 2 graden of 3.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
17 maart 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba