Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 16 maart zal het ochtendgrijs snel verdwijnen en plaats maken voor zonnig, rustig en zacht lenteweer. We verwachten maxima tussen 13 en 15 graden aan de kust en in de Hoge Ardennen en 16 tot 18 graden elders in het land. De wind waait meestal zwak en in de namiddag soms matig uit zuid tot zuidwest. Aan de kust kan in de namiddag een lichte westelijke tot noordwestelijke bries opsteken.

Vanavond is het eerst nog licht bewolkt. Geleidelijk neemt de bewolking toe vanuit het westen, gevolgd door wat lichte motregen of regen in het westen. Minima van 3 graden in de Ardennen tot 8 graden in Vlaanderen. De wind neemt toe tot matig en draait van zuid tot zuidwest naar west tot noordwest.

Vrijdag trekt een zwakke regenzone zuidoostwaarts door ons land. Reeds in de voormiddag wordt het vanaf het noordwesten overwegend droog met opklaringen. Over het zuidoosten zet de weersverbetering zich door in de namiddag. De gevoelig minder zachte maxima schommelen tussen 6 en 11 graden. Er waait een matige, aan zee soms een vrij krachtige wind uit west tot noordwest.

Zaterdag krijgen we regen of soms motregen. Er waait een vrij strakke westen- tot zuidwestenwind bij maxima tussen 7 en 12 graden. Zondag en maandag verwachten we meestal veel wolken met soms wat lichte regen of motregen. Zondag is het aanhoudend winderig, maandag wordt het rustiger. De maxima schommelen tussen 8 en 13 graden.

Dinsdag en woensdag lijkt het vaak bewolkt te blijven met steeds kans op wat regen of een paar buien. De maxima liggen in de meeste streken rond 11 of 12 graden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 maart 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba