Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Weersverwachting voor de komende dagen  

Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 17 februari blijft het meestal zwaarbewolkt met vanochtend kans op nevel of mist. Vooral over de noordoostelijke landshelft is er kans op enkele buien. Over het westen blijft het in de namiddag grotendeels droog met mogelijk een paar bescheiden opklaringen. De maxima liggen tussen 4 graden in de Hoge Ardennen en 10 graden in het centrum. De wind is eerst matig uit het westen, in de namiddag zwak uit het noordwesten.

Volgende nacht is het geleidelijk overal droog. In vele streken krijgen we lage wolken met ook kans op nevel of mistbanken. In de Ardennen is de mist eventueel aanvriezend. De minima schommelen van 0 tot 5 graden. De wind waait meestal zwak uit veranderlijke richtingen.

Zaterdag is het rustig dankzij een hogedrukgebied boven onze streken. Het is wel overwegend grijs en 's ochtends kan de lage bewolking plaatselijk het zicht beperken. Later overdag vergroot over het westen de kans op enkele opklaringen. Hier en daar is wat motregen niet uitgesloten. De maxima liggen tussen 4 graden in de Hoge Venen en 10 graden aan zee. De wind is zwak uit veranderlijke of uit zuidelijke tot zuidwestelijke richtingen.

Van zondag tot dinsdag bevinden we ons op de grens tussen depressies in het noorden van Europa en een hogedrukgebied boven de Azoren. Het is vaak bewolkt met soms wat (lichte) regen. Vanaf woensdag wordt het wisselvalliger met perioden van regen of buien. De maxima schommelen rond 9 graden in het centrum.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
17 februari 2017
Bron: KMI
Nieuwsarchief:   

Meer nieuwsberichten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba